Homepage Over atHoning

ONLINE MEERWAARDE MET ATHONING !

 

athoning duim

Hoi, ik ben Anton Honing en de man achter mijn zelfstandige onderneming atHoning. Geboren in 1966 te Nijmegen en woonachtig in Wijchen. Getrouwd en trotse vader van 3 zonen.

In het voorjaar van 2014 ben ik na een lange carrière in loondienst voor mezelf begonnen met mijn eigen bedrijf atHoning. atHoning staat voor het "at" teken maar zijn tevens mijn doopnamen (Antonius Theodorus). 

Ik ben begin 1990 in de ICT gerold en heb daar diverse functies vervuld op gebied van beheer, gebruikersondersteuning en processen.

Daarnaast ben ik jarenlang voetbaltrainer en coach van jeugdteams van mijn zoons geweest. Ook heb ik een half jaar als trainer/docent MS-Office basistrainingen aan volwassenen mogen geven.

De combinatie ICT en training/coaching was voor mij aanleiding voor de start van atHoning. Waarbij ik mij speciaal gericht heb op het vakgebied van Social Media en Internet Marketing. Met nadruk op Content Marketing omdat ik daar in geloof en veel kansen zie.

Dit alles schaar ik onder de noemer Social Selling. Met Social Media en Social Selling naar Social Business.

Want mijn visie en ervaring is dat je als onderneming en mens online via krachtig netwerken en profileren jou als eigen sterk merk kunt neerzetten. Waardoor je bij je doelgroep in beeld komt en blijft. En uiteindelijk probeert om in gesprek te komen.

En dat is hard werken, dat is geen kwestie van snel willen scoren. Dat noem ik duursport, kwestie van volhouden. Maar eerst strategisch oppakken en inrichten. Zowel voor je website als Social Media onderdelen als Facebook, Twitter en Linkedin. Wellicht nog met andere onderdelen zoals Instagram, Google+ en Pinterest. Met daarbij ook aandacht voor vindbaarheid (met name Google) en conversie.

Ik richt me hierbij op 3 onderdelen waar ik bedrijven en zelfstandig professionals mee kan helpen en begeleiden:

  1. Adviseren en Inrichten (Optimaliseren)
  2. Trainen en Coachen
  3. Beheren en Support

Deze onderdelen zijn los af te nemen maar vooral in samenhang de meest krachtige optie. Waarbij ik jouw bedrijf dan vooral zoveel mogelijk online wil ontzorgen. Zodat je er weinig omkijken naar hebt maar wel weet dat het goed wordt opgepakt en uitgevoerd.

Ik hanteer hierbij mijn eigen 5 P’s:

athoning duim

 

Persoonlijk
Praktisch
Productief
Prikkelend
Professioneel

Wil jij als ondernemer meer uit Internet en Social Media halen?

Laten we dan eens een bakje koffie doen en nader kennismaken wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Want ik wil met en voor jouw bedrijf online meerwaarde bieden, daar ga ik met jou voor.

Hartelijke groet,
Anton