Homepage Nieuws Linkedin workshop voor studenten, mooi om deze doelgroep te bedienen

Linkedin workshop voor studenten, mooi om deze doelgroep te bedienen

Jongeren en studenten zijn digitaal natuurlijk heel vaardig en dat zorgt voor een bepaald tempo in de workshops. Maar?

Onlangs mocht ik voor het 4e jaar op rij een workshop voor studenten op de Radboud Universiteit verzorgen, ook dit weer in samenwerking met een goede klant.

Afgelopen jaren heb ik ook een Linkedin workshop voor studenten in Wageningen (universiteit) mogen verzorgen en een paar workshops voor studenten van een ROC in Brabant.

Het is heel mooi om dit ook voor jonge mensen te mogen verzorgen. Ondanks dat ik veel ouder ben heb ik door mijn jarenlange ervaring met jongeren (voetbaltrainer en coach) en via mijn zoons daar toch een bepaalde klik mee.

Jongeren en studenten zijn digitaal natuurlijk heel vaardig en dat zorgt voor een bepaald tempo in de workshops. Maar ik constateer ook dat ze helemaal niet bezig zijn met zakelijk netwerken en hun loopbaan.

En daar ligt de grote uitdaging, het is toch ontzettend interessant en krachtig als je op die jonge leeftijd al doelgericht aan je netwerk voor je loopbaan kunt bouwen, niet?

Ik zie voor deze jonge groep heel veel kansen met het krachtig oppakken en inzetten van Linkedin :-)

 

Hartelijke groet,

Anton

 

linkedin voor studenten radboud nijmegen 2017 linkedin workshop studenten radboud 2018 linkedin workshop studenten radboud 2016 linkedin workshop studenten wageningen linkedin presentatie ROC Nijmegen linkedin workshop kw1 den bosch