Homepage Nieuws Een Linkedin workshop/training blijft het meest gevraagd!

Een Linkedin workshop/training blijft het meest gevraagd!

Naast Linkedin coaching is een Linkedin training/workshop voor een groep het meest gevraagd. Van een kleine groep van 2/3 personen tot een grote groep van 25.

Een Linkedin workshop/training blijft het meest gevraagd!

linkedin training bakker schnabel Wijk bij Duurstede linkedin workshop bvk druten linkedin workshop werkzoekenden bieb tiel linkedin workshop radboud nijmegen

Naast coaching is een training/workshop voor een groep het meest gevraagd. Van een kleine groep van 2/3 personen tot een grote groep van 25.

Het voordeel van een groepssessie is de onderlinge interactie en dynamiek. Daarnaast is het een mooie vorm van effectief netwerken, je leert elkaar tenslotte beter kennen. En nog interessanter, je kunt gebruik maken van elkaars netwerken :-)

Ik heb ervaring in het trainen en geven van workshops voor 2 maar ook 25 personen. Mede afhankelijk van de faciliteiten en opzet. In principe is het dus mogelijk om een workshop tot 25 personen te verzorgen. Meestal bestaat een groep uit 3/4 tot 8/9 deelnemers.

Mijn workshop bestaat uit een basis training en een gevorderden training. Klik hier voor meer informatie.

linkedin workshop venlo ondernemers linkedin workshop engelen nijmegen linkedin workshop ondernemers west maas en waal linkedin workshop startup nijmegen

Deze bedrijven, ondernemers, werkzoekenden en organisaties mocht ik o.a. trainen met Linkedin.

 

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met mij op. Ik ben flexibel in de aanpak en afspraken.

Hartelijke groet,

Anton