Wil jij graag "getagd" worden?

Wil jij graag

Wil jij “getagd” worden?

@

Wel of niet Taggen, een optie of strategie die bij velen nog onbekend is. En voor hen die dit wel kennen, en misschien gebruiken of gebruikt worden, soms ook een discussiepunt.

Want iemand taggen is soms ter informatie, soms om iemand te promoten. Maar altijd om die persoon te informeren of op de hoogte te stellen over dat betreffende bericht.

Een tag is een speciaal soort link. Als je iemand tagt, creëer je een link naar zijn of haar tijdlijn.

Maar zit jij er wel op te wachten als je directe netwerkcontacten jouw naam vermelden in een bericht? Een bericht wat iedereen kan zien?

Als jij door iemand getagd wordt krijg je daar een melding van, zie de keuze/button Meldingen boven in je scherm.

Ik heb er op zich geen probleem mee want het kan zeer positief en krachtig zijn.

Maar geef toch de voorkeur aan een persoonlijk bericht. Daarnaast is het de vraag of ik het waardeer wie de persoon is die je tagt. En of het onderwerp van dat bericht mij wel aanspreekt. Want het is wel openbaar en publiekelijk.

Wat ik soms ook zie is dat iemand een hele lijst namen in het bericht meeneemt en gezamenlijk tagt. Dat vind ik toch altijd een beetje overdone en ook wat onpersoonlijk!

Maar ik heb ook een paar keer meegemaakt dat mensen mijn naam vermelden bij een oproep voor een Linkedin workshop, dan voel ik mij toch wel trots en vind ik het erg fijn als mijn netwerkcontact dit doet :-)

@

 

Word jij weleens“getagd”?
of
Wil jij graag "getagd" worden?

 

Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor LinkedIn

www.athoning.nl
info@athoning.nl

 

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven m.b.t. mijn bedrijf atHoning en op het gebied van Internet Marketing, Content Beheer, Social Media, Social Selling en vooral LinkedIn?

Schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief?
Alvast mijn dank.