Vaste samenwerkingsvormen gezocht!

Vaste samenwerkingsvormen gezocht! - dsc_4361

Op zoek naar meer vastigheid en samenewerkingsvormen, kun jij mij helpen?

Zoals jullie weten ben ik o.a. trainer en coach Social Media. Waarbij de grote nadruk en meeste vraag ligt op het gebied van Linkedin. Iets wat ik nog steeds erg graag doe en prima wordt ontvangen. Zowel in de zakelijke als particulier markt. Dit vind ik nog steeds prachtig om te doen en blijf ik aanbieden. Voor grote en kleine bedrijven en organisaties, veelal op je bedrijf of kantoor. Soms bied ik dit via Open Inschrijving aan.

Naast training en coaching ben ik ook actief om Social Media in te richten en te beheren. Ook voor online marketing kunnen bedrijven en organisaties bij mij terecht. Ik richt me hierbij op advies, inrichten en beheer. Tot zelfs het ontzorgen toe.

Om Social Media krachtig op te kunnen pakken is het van groot belang om de klant goed te leren kennen. En zaken zorgvuldig af te stemmen. Dit geldt ook voor je website en marketing. Dit traject waar we meer voor de langere termijn gaan.

Daarom ben ik op zoek naar bedrijven en organisaties die met mij deze uitdaging aan willen gaan. Ik ben hier flexibel in qua samenwerking, dit kan vanuit mijn bedrijf (atHoning) maar ook als medewerker (Anton).

Omdat ik geloof in een intensieve samenwerking en aanpak voor de lange termijn. Dit noem ik altijd duursport. Waarbij echter niet alleen voor de lange termijn gaan maar zeker ook voor korte termijn resultaten als daar kansen voordoen. Uiteindelijk gaat het om online in te zetten voor meer online resultaten.

Ik sta ook open om mijn oude vakgebied ICT Beheer en (Gebruikers)Ondersteuning op te pakken. Bij voorkeur in combinatie met Internet Marketing en Social Media.

Ken jij een bedrijf of organisatie waar ik zou passen en mij kan gebruiken?  

Ook sta ik open om met andere partijen of bedrijven samen te werken. Ik zoek naar samenwerkingen waar ik met atHoning en Anton bij pas. Waar ik toegevoegde waarde kan bieden en een welkome, sterke aanvulling of meerwaarde kan zijn. 

Ken jij samenwerkingsvormen waar ik bij zou passen?

Hartelijke groet,

Anton Honing
info@athoning.nl 
06-11581126