Tweedaagse cursus krachtig netwerken

Tweedaagse cursus krachtig netwerken - cursus_-krachtig_netwerken-

Krachtig netwerken, hoe doe je dat?

In samenwerking met Her Grimbergen van Driekant Training en Advies verzorg ik een tweedaagse online en offline cursus netwerken.

Tweedaagse cursus krachtig netwerken - profielfoto_linkedin Tweedaagse cursus krachtig netwerken - profielfoto_linkedin_anton

Klik op de foto voor onze websites.

Doelgroepen zijn: werknemers die boventallig zijn of worden; werknemers die hun carrière een 'boost' willen geven; startende ondernemers.

Uit ervaring weten wij dat het voor werknemers die (lang) bij een organisatie gewerkt hebben vaak lastig is om effectief en krachtig te gaan netwerken. Dat geldt vaak ook voor werknemers die zich niet meer op hun plek voelen of een andere uitdaging zoeken. En tevens voor ondernemers die met een eigen bedrijf beginnen.

Wij (Her en Anton) hebben zelf deze ervaring meegewerkt, van boventallige werknemer tot startende ondernemer. En kunnen ons daarom ook vanuit onze eigen praktijk inleven in de grote uitdaging die steeds vaker doorslaggevend is om een nieuwe baan of opdracht te vinden" "doelgericht en krachtig netwerken".

Gewerkt wordt in kleine groepen van maximaal acht deelnemers. Onze cursus is vooral gericht op veel persoonlijke aandacht en onderlinge interactie. Naast theorie met veel praktijoefeningen.

Opgeven kan via:

info@driekantadvies.nl

training@athoning.nl

 

Tweedaagse cursus krachtig netwerken - cursus_-krachtig_netwerken-