Social Media krachtig inrichten en optimaliseren?

Social Media krachtig inrichten en optimaliseren? - social_media_finger-769300_340

Social Media inrichten / Social Media optimaliseren

Social Media is een verzamelnaam voor veel online toepassingen en kanalen waar interactie tussen mensen plaats vindt. Vaak is het de kunst om hier een strategische keuze te maken welke toepassingen en kanalen voor jouw bedrijf waardevol en kansrij

Social Media inrichten / Social Media optimaliseren

Social Media is een verzamelnaam voor veel online toepassingen en kanalen waar interactie tussen mensen plaats vindt. Vaak is het de kunst om hier een strategische keuze te maken welke toepassingen en kanalen voor jouw bedrijf waardevol en kansrijk zijn.

Mijn visie en concept bestaat uit het inzetten van de drie grootste en bekendste Social Media onderdelen Facebook, Twitter en Linkedin. Deze drie Social Media onderdelen inrichten en optimaliseren is een basis waar ik ondernemers en zelfstandig professionals in ondersteun en begeleid. Social Media inrichten en Social Media optimaliseren door krachtige profielen en pagina’s.

Social Media inrichten en Social Media optimaliseren, pak het strategisch aan en onderschat dit niet. Geef het voldoende aandacht en zet het in op een manier die past bij je persoon/bedrijf en je doelstelling.

Klik hier voor meer informatie.

Graag pak ik dit traject samen met jou aan.

Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl
info@athoning.nl

Inschrijven Nieuwsbrief 

 

Nieuws

Pagina's