Social Media is een marathon!

Social Media is een marathon! - marathon-530332_180

Het krachtig en succesvol inzetten van Social Media met website heeft te maken met een aantal stappen en factoren.

Die doorslaggevend zijn om het slim en sterk op te pakken en vooral vol te houden. Want Social Media gebruik, voor jouw bedrijf, noem ik altijd duursport. Iets wat niet snel even wordt ingevoerd en erbij wordt gedaan. Het is geen kwestie van snel willen scoren, dat is hooguit weggelegd voor zeer populaire bedrijven met gewilde producten/diensten. Vaak in een nichemarkt!

Voor veel ondernemers en werknemers is het gewoon keihard werken. En het vooral serieus, slim en enthousiast oppakken. Of misschien wel grotendeels laten oppakken. Want veel (kleinere) bedrijven en organisaties besteden het uit. Of willen het liever uitbesteden. Zij hebben namelijk meer behoefte aan het ontzorgen op het gebied van de inzet van Social Media voor hun bedrijf. Zodat ze er zelf weinig omkijken naar hebben maar wel op de hoogte en betrokken blijven.

Voor iets grotere organisaties ligt de nadruk veel meer op het adviseren, begeleiden en enthousiasmeren. In hun bedrijf is of zijn er wellicht medewerkers die dit willen en kunnen oppakken. De grote uitdaging is om deze medewerker(s) mee te krijgen en deels vrij te maken om de online activiteiten met Social Media en website aan en op te pakken.

In grote lijnen zie ik altijd 5 opeenvolgende stappen:

  1. ADVISEREN
  2. INRICHTEN
  3. BORGEN
  4. BEHEREN
  5. STUREN

 

Met mijn bedrijf atHoning help en begeleid ik bedrijven en organisaties met het slim en sterk inzetten van Social Media en website.

Zowel kleine ondernemers die ik volledig kan ontzorgen zodat ze er (bijna) geen omkijken naar hebben.

Voor middelgrote organisaties kan ik een rol als adviseur en begeleider kan vervullen. Hierbij ben ik vooral een sparringpartner voor management en een extra hulp in de uitvoering. Voor jouw bedrijf kun je me ook als een “stok achter de deur” zien. Maar ook het grotendeels ontzorgen behoort tot de mogelijkheden omdat ik uit ervaring weet dat er dus tijd, aandacht en focus moet blijven.

Wil je meer weten over mijn aanbod en de mogelijkheden dan kom ik graag bij jouw bedrijf langs.

 

Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor ondernemers en professionals”

 

www.athoning.nl
info@athoning.nl

 

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven m.b.t. mijn bedrijf atHoning en op het gebied van Internet, Social Media en Content?

Schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief?
Alvast mijn dank.