Samenwerking met andere organisaties/bedrijven gezocht!

Samenwerking met andere organisaties/bedrijven gezocht! - antontraininglinkedin

Samenwerking met zakelijk netwerken gezocht?

Hierbij wil ik een keer een persoonlijk beroep doen op mijn netwerk.

Naast ondernemers en werknemers help ik veel werkzoekenden met het krachtig inzetten van Linkedin en Social Media voor hun doelstelling: het vinden van een nieuwe baan/uitdaging.

Zowel voor werkzoekende personen zonder als met baan, mensen die iets anders willen of moeten. Vaak ook boventallige medewerkers of medewerkers die wegens reorganisaties, fusies of om andere bedrijfseconomische redenen weg moeten. Iets wat ik zelf overigens ook heb meegemaakt.

Dit gaat verder dan alleen uitleg hoe Linkedin in te zetten, het gaat om een goede strategie met een slimme aanpak. Gericht op de vacatures en het solliciteren. Maar vooral om doelgericht netwerken.

Linkedin blijft een hulpmiddel, een krachtig middel als je dit op een sterke manier in gaat zetten. Het gaat vooral om focus, mindset en een stuk lef.

Omdat ik dit zo mooi en waardevol vind om te doen en de resultaten goed zijn zou ik dit meer willen doen. Daarom ben ik op zoek naar organisaties, instanties en bedrijven waar ik iets voor kan betekenen. In de vorm van samenwerking of ook in een dienstverband (deeltijd).

Ken of heb jij iemand in je netwerk die mij verder kan helpen?

Hartelijke groet,
Anton

info@athoning.nl
06-11581126