Personeel zoeken via Social Media?

Personeel zoeken via Social Media? - athoning_promo_wijchen_1

Personeel zoeken via Social Media?

Heb jij ook zoveel moeite om vacatures in te vullen?

atHoning brengt jouw bedrijf de medewerkers die je zoekt!
Via online een bredere en diepere slagingskans!

Online werving en selectie via Social Media, dat is wat ik met atHoning voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen. Ik kan een klantgerichte werkwijze bieden tegen aantrekkelijke tarieven.

 

De tijd van advertenties en vacaturebanken is grotendeels voorbij, tegenwoordig worden veel vacatures vergeven en ingevuld via persoonlijk netwerken en Internet. Online dus. Met name Social Media speelt hier een prominente rol. Denk aan Linkedin, Facebook, Twitter en Instagram. Jongeren kijken over het algemeen al helemaal niet meer in traditionele media maar op online platforms zoals Social Media.

Mensen plaatsen online hun CV en loopbaanwensen, in combinatie met hun interesses. Niet alleen op vacaturebanken maar vooral op Social Media. Openheid en transparantie zijn hier erg belangrijk, online netwerken is een nieuwe trend die veel kansen biedt. Mensen profileren zich steeds meer als zoekende naar (ander) werk of willen hun loopbaan hier weergeven.

Dit biedt heel veel mogelijkheden om geschikte kandidaten te zoeken en vinden.

Personeel zoeken via Social Media? - finger-769305_340 Een aantal bedrijven en organisaties bieden hun vacatures via Social Media en website aan. Maar te veel bedrijven en organisaties doen dat niet of laten hier kansen liggen.

Is jouw bedrijf of organisatie te klein voor het inhuren van een recruitment bureau of een bureau voor werving & selectie? Of is de vacature daarvoor niet geschikt?

Leveren de door jullie geplaatste vacatures in kranten en magazines niet of nauwelijks kandidaten op?

atHoning kan je ondersteunen in het zoeken naar personeel via Social Media.

Ik ga voor jouw bedrijf of organisatie op zoek naar geschikte kandidaten en breng jouw behoefte op de arbeidsmarkt via Social Media onder de aandacht. Daarbij gaan we ook voor meer naamsbekendheid en aandacht voor jouw bedrijf of organisatie, tenslotte wil een kandidaat inzicht en een goed gevoel krijgen om voor jouw bedrijf of organisatie te werken, niet?

Online werving en selectie via Social Media, dat is wat ik met atHoning voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen.

Ik kan een klantgerichte werkwijze bieden tegen aantrekkelijke tarieven.

atHoning brengt jouw bedrijf de medewerkers die je zoekt!
Via online een bredere en diepere slagingskans!

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden?

 

Anton Honing (atHoning)
Jouw partner voor online meerwaarde