Online ontzorgen, dat is het!

Online ontzorgen, dat is het! - youtuber-2838945_340

Online ontzorgen, dat is het!

Jouw bedrijf, organisatie, stichting of vereniging wil bijna geen omkijken hebben naar hun Social Media en website. En liefst ook niet bezig zijn met berichten, artikelen e.d. (content). Om al niet te spreken over zichtbaarheid en vindbaarheid (oa Google).

Ik vind online ontzorgen” dan ook de lading dekken en krachtig overkomen. Het is mijn intentie om inderdaad bepaalde zorgen bij mijn klant en doelgroep uit handen te nemen. Ik wil zorg besteden aan mijn opdrachtgevers. Namelijk dat hun online activiteiten grotendeels uit handen worden genomen. Dat ze verder weinig tot geen omkijken hebben naar hun Social Media kanalen en website. En naar hun berichtenstroom (content) en het vinden en gevonden worden (o.a. zoekoptimalisatie).

Online ontzorgen past ook bij mij omdat ik mijzelf zie als een stok achter de deur. Iemand die behulpzaam, gedreven, deskundig en enthousiast is om je Internet activiteiten grotendeels uit handen te nemen. Die daar dus een stuk werk en zorg weg wil nemen. Omdat je het daar zelf te druk voor hebt, geen tijd voor of zin in. Of omdat het gewoonweg niet je ding is.

Want daar gaat het toch om, dat is wat ik doe en kan betekenen. Zorgdragen dat mijn klant er weinig omkijken heeft maar online toch actief is. En vooral blijft. Want dat is de allergrootste uitdaging. Eerst je online activiteiten slim en sterk inrichten. En dan zorgen dat het blijft draaien, dat je in beeld komt en blijft bij je doelgroep en relaties.

Social Media en website op een dusdanige krachtige manier inzetten dat jouw bedrijf, organisatie, stichting of vereniging gezien en gevonden wordt. Dat is waar ik voor sta en ga, dat is wat ik kan betekenen met online ontzorgen. Daarom is het ook atHoning, “online meerwaarde”.

Online meerwaarde met Social Media support al vanaf 1 uur per week mogelijk (4 uur per maand) mogelijk. Daarnaast is alles in overleg mogelijk, ik ben hier flexibel in. Dit tegen aantrekkelijke tarieven.

Ben of ken jij een ondernemer, bedrijf, organisatie, stichting of vereniging die dit aanspreekt?

Dan kom ik graag bij je langs voor een bakje koffie en nadere kennismaking.

Hartelijke groet,

Anton

www.athoning.nl

info@athoning.nl

06-11581126

 

# online #ontzorgen #socialmedia #internet #content #support