Online inzet voor offline contact, daar gaan we samen voor

Online inzet voor offline contact, daar gaan we samen voor - samenwerking_handshake_klant_athoning

Op dit moment ben ik met een lokale zelfstandige ondernemer bezig om zijn Internet activiteiten sterker en slimmer in te zetten. Voor meer online resultaten en meer business. Met inzet van Social Media, Website en Content.

Leuk en trots om als feedback te krijgen dat mijn aanpak hem aanspreekt. Niet alleen door mijn enthousiasme, gedrevenheid, betrouwbaarheid, focus en praktische insteek. Maar vooral ook als “stok achter de deur”.

Want ook deze ondernemer (een financieel expert) heeft het eigenlijk veel te druk om daar mee bezig te zijn. In combinatie met het ontbreken van een stuk kennis en vaardigheden. Dus verliest dit prioriteit en blijft liggen. Zonde dus, een gemiste kans. Dat willen we samen voorkomen, dat is onze samenwerking.

En daar ligt mijn kracht en passie, hem hierin begeleiden en optimaal ondersteunen in zijn online aanpak. En door samen deze aanpak ook te evalueren en meten. Want is het een soort marathon, kwestie van volhouden.Online inzet voor offline contact, daar gaan we samen voor - fax-1904641_340

Een continu proces van samenwerking, afstemming en doortastendheid. Een “klik” hebben waardoor we het beste uit elkaar naar boven halen. Met oog op zijn persoon, bedrijf en business. Online krachtig inzetten voor offline contact, dat is waar we samen voor gaan 😊

Zullen we een bakkie koffie doen om eens kennis te maken en te sparren of ik iets voor jouw bedrijf kan betekenen?

atHoning zoemt met jou samen in naar meer online resultaten en business...