Meer internet resultaten behalen?

Meer internet resultaten behalen? - kvs_logo

Ondernemer, maak een deel van je marketingbudget vrij voor meer resultaten met Internet en Social Media?

De “Kracht van Synergie” formule is ontwikkeld voor ondernemers die internet strategisch willen inzetten. Ondernemers die naar de toekomst kijken. Ondernemers die internet er niet "even bij doen".

I.p.v. een losse website, beheer je in “de kracht van Synergie” alle onderdelen, die onderling verbonden zijn met elkaar.

Een totaal pakket, waardoor uw website of webshop een drijfkracht wordt achter nieuwe klanten en omzet. Zowel voor grote als kleine MKB bedrijven, ook éénmanszaken!

Maak je marketingbudget eens vrij voor ons KVS pakket. En de investering is zeer aantrekkelijk, ook voor kleine bedrijven en ZZP’ers interessant en haalbaar.

Zo ben ik momenteel bezig met de implementatie van het KVS pakket bij 3 ondernemers die hier kansen mee zien. Een sales consultant, een reisbemiddelaar en een installateur.

Nieuwsgierig, klik dan hier voor meer informatie.

 

Klik hier voor meer informatie over ons Kracht van Synergie (KVS) pakket...

 

 

Meer internet resultaten behalen? - content-is-king-content-is-een-krachtige-vorm-van-marketing-online-marketing-duursport-maak_vrijblijvend_een_afspraak_athoning

 

Met vriendelijke online groet,

Meer internet resultaten behalen? - content-is-king-content-is-een-krachtige-vorm-van-marketing-online-marketing-duursport-dsc_4386

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl
info@athoning.nl

 

Inschrijven Nieuwsbrief 

 

#KVS #online #marketing #content #google #website #crm #internet #socialmedia

 

 

Nieuws

Pagina's