Linkedin tip: Wel of geen Linkedin bedrijfspagina?

Linkedin tip: Wel of geen Linkedin bedrijfspagina?  - linkedin_23

Naast je persoonlijk profiel heb je als bedrijf ook de mogelijkheid om een bedrijfspagina (company page) in te zetten.

Linkedin tip: Wel of geen Linkedin bedrijfspagina?  - linkedin_bedrijfspagina_1

Ik ben altijd voorstander geweest van een bedrijfspagina. Omdat je daarmee toch sterker een onderscheid kunt maken tussen persoon en bedrijf. Hoewel in mijn geval Anton en atHoning elkaar natuurlijk erg raken!

Een sterke bedrijfspagina ziet er professioneel uit en is een extra mogelijkheid/kanaal om jouw bedrijfsnieuws te publiceren en delen. Het geeft geïnteresseerde mensen ook een mogelijkheid om jouw pagina te gaan Volgen. En omdat dit een bewuste keuze is zijn dit vaak mensen die ook echt geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf. Misschien zelfs wel fans en ambassadeurs!

Een extra kans met zo’n pagina is dat je deze kunt koppelen aan de profielen van je medewerkers op Linkedin. Dat kan een enorme boost geven en ziet er daarnaast ook strak uit op hun profielen.

Linkedin tip: Wel of geen Linkedin bedrijfspagina?  - linkedin_bedrijfspagina_2

Een bedrijfspagina kan dus zeker kansen bieden mits je het serieus neemt en actief blijft inzetten. Want daar schuilt ook het grootste gevaar of beter uitdaging. Er zijn heel veel bedrijfspagina’s die ooit eens zijn aangemaakt en waar niets mee wordt gedaan. Of pagina’s die maar half ingericht zijn.

Ook zie ik heel veel pagina’s die wel redelijk tot goed zijn ingericht maar helaas geen berichten bevatten (updates). En als er dan al berichten staan is de kans groot dat deze verouderd zijn.

Dus ja, ik adviseer ondernemers een bedrijfspagina aan te maken. Maar geef dan wel ook het advies dit goed in te (laten) richten en vooral sterk te (laten) beheren. Zodat het actueel blijft en je er ook tijd en aandacht aan besteedt. Denk bijvoorbeeld aan het monitoren van volgers en je statistieken van berichten. Pak het ook echt op, steek er tijd en energie in. Doe er dus ook moeite voor, dat is mijn advies!

Mocht je hulp of support nodig hebben, ik hoor het graag.

Of neem hier contact met mij op voor meer informatie over de LinkedIn mogelijkheden c.q. mijn LinkedIn support.

 

Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor LinkedIn

www.athoning.nl
info@athoning.nl

 

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven m.b.t. mijn bedrijf atHoning en op het gebied van Internet, Social Media en specifiek LinkedIn?

Schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief?
Alvast mijn dank.

 

#LinkedIn #profiel #pagina