Linkedin tip: Waarom ben jij niet goed bereikbaar (1)?

Linkedin tip: Waarom ben jij niet goed bereikbaar (1)? - dsc_4525

Waarom ben jij niet goed bereikbaar (1)?

Linkedin biedt in het profiel meerdere mogelijkheden om je bereikbaar te laten zijn. Zowel via e-mail als telefoon. En toch verbaas ik mij er elke keer weer over als mensen schroom voelen of het ongemakkelijk vinden om hun telefoonnummer op te geven.

Het voelt bij velen als inbreuk op hun privacy en/of angst dat Jan en alleman hen ook daadwerkelijk kan gaan bellen. Iets waar ze niet op zitten te wachten. Sommige mensen die ik met Linkedin heb geholpen geven ook aan dat het e-mail adres voldoende is. Op die manier zijn we toch ook bereikbaar is de veelgehoorde opvatting!

Zonde, gemiste kans.

Want juist een goede en makkelijke bereikbaarheid draagt optimaal bij aan het uitbreiden van je netwerk en leggen van contacten. De meest voorkomende doelen van mensen die op Linkedin zitten zijn het vinden van (nieuwe) klanten of een (nieuwe) baan. Dan kan ik me niet voorstellen dat ze je niet kunnen of mogen bellen.

Want juist dat is iets wat de ander, degene die je profiel bekijkt, juist voor ogen kan hebben. Snel en gericht contact leggen, weinig tijd verspillen.

Dus pak die kans en gooi die schroom van je af. Ik heb mijn mobiele nummer al lang vermeld staan en ben nog nooit door vreemde of ongewenste snoeshanen gebeld. Maar gelukkig wel door bekende en onbekende contacten die mij via Linkedin aan de lijn konden krijgen. Gelukkig maar, dat heeft enkele hele mooi netwerkgesprekken en contacten opgeleverd. Zelfs klanten.

Neem dus je e-mail en ook je telefoonnummer als eerste mee in de Contact en Persoonlijke gegevens in je profiel (aan de rechterkant). Klik erop in de Bewerkingsmodus.

Linkedin tip: Waarom ben jij niet goed bereikbaar (1)? - contactinfo_anton_linkedin

En een volgende keer lees je waar je nog meer slim bereikbaar kunt zijn in en met je Linkedin profiel. Maak er optimaal gebruik van en creëer meer kansen Linkedin tip: Waarom ben jij niet goed bereikbaar (1)? - smiley-wink

Klik hier wat ik met Linkedin voor jou kan betekenen...

Tot de volgende keer voor meer Linkedin advies en tips&trucs.

 

Linkedin tip: Waarom ben jij niet goed bereikbaar (1)? - maak_vrijblijvend_een_afspraak_athoning

Met vriendelijke online groet,

Linkedin tip: Waarom ben jij niet goed bereikbaar (1)? - dsc_4386

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl
info@athoning.nl

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven, schrijf je hier in voor mijn Nieuwsbrief?

#linkedin

 

Nieuws

Pagina's