Linkedin tip: persoonlijke URL

Linkedin tip: persoonlijke URL - linkedin_23

Heb jij je hyperlink/URL adres al aangepast?

Bij het aanmaken van je profiel genereert Linkedin automatisch voor jou een adres, een link waarmee jij herkenbaar en vindbaar bent. Deze hyperlink, of de URL locator, kan aangepast worden. Het is je Publiek Profiel (Public Profile) adressering.

Dit is iets wat veel Linkedin gebruikers niet weten of nooit aangepast hebben. En dat is zonde, het maakt je profiel minder persoonlijk. En nog erger, het is ook lastiger te onthouden en bruikbaar. Waardoor je minder zichtbaar, herkenbaar en ook vindbaar bent.

Linkedin tip: persoonlijke URL - url_linkedin_aanpassen_1 Linkedin tip: persoonlijke URL - url_linkedin_aanpassen_2 Linkedin tip: persoonlijke URL - url_linkedin_aanpassen_3

Dat is eenvoudig aan te passen.

Hyperlink/URL Linkedin profiel:

Kies op je Profiel voor Contact and Personal Info (Contact/Persoonlijke Gegevens). Kies het potloodje om te bewerken.

Kies bovenaan je Profiel URL/Profile URL en klik op de pijl daarnaast. Pad jouw URL nu aan rechts boven onder Edit public profile URL (klik weer op het potloodje) en pas je naam/url aan mits deze nog niet voldoet!

 https://nl.linkedin.com/in/antonhoning

Geef daar je voor- en achternaam in kleine letters en aan elkaar in. Hopelijk is deze nog niet door iemand anders (een naamgenoot) geclaimd, dan moet je namelijk creatief zijn en een andere keuze maken. Kies daarna voor Save en dan nog eens Save in je Public Profile Settings (dus 2x Save) en ga dan terug naar je Linkedin Profiel.

Als het goed is je persoonlijke link/URL nu aangepast, niet? 

In mijn trainingen en coaching komt dit ook aan de orde en geef ik aan hoe je dit slim en sterk kunt toepassen in je netwerken en profilering.

Klik hier wat ik met Linkedin voor jou kan betekenen...

Tot de volgende keer voor meer Linkedin advies en tips&trucs.

 

Linkedin tip: persoonlijke URL - maak_vrijblijvend_een_afspraak_athoning

Met vriendelijke online groet,

Linkedin tip: persoonlijke URL - dsc_4386

Anton Honing
atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl
info@athoning.nl

Inschrijven Nieuwsbrief 

 

#linkedin


Nieuws

Pagina's