Linkedin tip: LinkedIn onderschrijven (endorsen), onzin of kans?

Linkedin tip: LinkedIn onderschrijven (endorsen), onzin of kans? - endorsen_tikkertje_3

Je kent ze wel, mensen die opeens je vaardigheden/skills onderschrijven terwijl je ze niet eens kent. Ik heb het nu een enkele keer gehad en zit dan altijd in een soort spagaat. Aan de ene kant leuk en welkom maar aan de andere kant ook weer raar en geforceerd. Is het LinkedIn onderschrijven dus een onzin of kans?

Het onderschrijven (endorsen) van je vaardigheden (skills) vind ik een ondergesneeuwd kindje in je profiel. De meerderheid is hier niet mee bezig, soms kennen ze het niet eens. En als ze ervan de hoogte zijn en zelf hun vaardigheden hebben toegevoegd dan gebeurt er eigenlijk niet veel mee.

Als je de vaardigheden hebt toegekend probeer dan ook onderschrijvingen te verkrijgen. Je kunt overigens maximaal 50 toekennen dus pak die kans ook.

Een andere tip is om op je ranking of volgorde van weergave te letten. Zet de voor jou meest krachtige en welkome vaardigheden bovenaan in de lijst. Daardoor zijn ze beter te vinden.

Onderschrijvingen kunnen spontaan door iemand gegeven worden, dat is natuurlijk erg waardevol. Maar vaak moet je er zelf moeite voor doen, gewoon om gaan vragen. Wees hierin niet te bescheiden, het is een interessante en sterke manier om je sterker te profileren. En daar gaat het om, positief en krachtig opvallen. Is het LinkedIn onderschrijven dus een onzin of kans? Ik ga dus voor een kans!

Linkedin tip: LinkedIn onderschrijven (endorsen), onzin of kans? - linkedin_fun2

Klik hier voor het aanvragen van mijn tips.

Wil je het uitgebreide blogartikel lezen over dit onderwerp, klik dan hier.

Of neem contact met mij op voor meer informatie over de LinkedIn mogelijkheden c.q. mijn LinkedIn support.

 

Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor LinkedIn

www.athoning.nl
info@athoning.nl

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven m.b.t. mijn bedrijf atHoning en op het gebied van Internet, Social Media en specifiek LinkedIn?

Schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief?
Alvast mijn dank.

 

#LinkedIn #netwerken #marketing #pagina #page

 

Nieuws

Pagina's