Linkedin tip: Linkedin is op de schop en het profiel is flink aangepakt!

Linkedin tip: Linkedin is op de schop en het profiel is flink aangepakt! - linkedin_25

Wellicht heb je al iets gehoord, gelezen of gezien over de ingrijpende Linkedin aanpassingen. Misschien ben jij zelfs al over op deze nieuwe look!

Ik moet er nog op wachten en werk nog met de oude Linkedin look. Inmiddels is een familielid wel over en kan ik met beide oefenen en werken. En daar ben ik nu een paar weken intensief mee aan de slag.

Vorige week heb ik nog een klant met Linkedin mogen helpen en daar tegelijkertijd 2 nieuwe profielen opvoeren. Dus ook 2 verschillende invalshoeken tijdens de instructie. Toch vreemd dat de ene in de oude Linkedin look en de andere in de nieuwe Linkedin look wordt aangemaakt. Want het is nogal een verschil, niet?

Ik heb mijn profiel in de oude en nieuwe Linkedin eens naast elkaar gezet. En ben het rustig gaan beoordelen, bekijken en vergelijken. Een stukje Linkedin profielanalyse dus.

En ik kom tot de volgende verschillen, veranderingen of aanpassingen. Net hoe je het noemen wilt. En is dit nu een verbetering of achteruitgang, ook hier zijn de meningen verdeeld hoewel ik tot op heden vaker het laatste hoor.

Het is vooral een kwestie van gewenning en ermee gaan werken. De eerste indruk is dat het inderdaad wat beperkter lijkt en minder overzichtelijk dan de oude. De look lijkt wat moderner geworden.

Wel zijn er veranderingen in functionaliteiten en onderdelen duidelijk zichtbaar, dat is wel toch wel wennen. Met name de extra’s die erin zaten zijn beperkter geworden, dat geldt voor de gehele Linkedin upgrade.

Linkedin lijkt aan te sturen op een beperkte gratis Linkedin lidmaatschap. Er zijn minder extra en diepgaande mogelijkheden dan voorheen. En dus meer in te zetten op een betaald lidmaatschap, een betaald account waar je meer mee kunt. Een commerciële zet.

Wil je weten wat mijn bevindingen zijn van de vergelijking tussen het oude en nieuwe Linkedin profiel?

Klik dan hier om dit bestand te bekijken en downloaden.

Heb je interesse in een Linkedin training of coaching, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Linkedin tip: Linkedin is op de schop en het profiel is flink aangepakt! - logo_voor_media_bedrijven_241216

Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
atHoning online meerwaarde voor LinkedIn

www.athoning.nl
info@athoning.nl

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven m.b.t. mijn bedrijf atHoning en op het gebied van Internet, Social Media en specifiek LinkedIn?

Schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief?
Alvast mijn dank.

#LinkedIn

Nieuws

Pagina's