Linkedin tip: inbox opschonen!

Linkedin tip: inbox opschonen! - dsc_4228

Schoon nu eens een keer je Linkedin in-box op?

Deze titel was ook op mij van toepassing, en terecht. Mijn berichten box (in-box) in Linkedin was echt flink volgelopen. Doordat ik te selectief was in de berichtgeving en geen tijd nam om er eens goed doorheen te gaan. En met een relatief groter netwerk en veel intensief contact kost dat tijd. Of liever gezegd, daar wil ik tijd in investeren.

De afgelopen dagen heb ik dat dus gedaan. Navraag bij Linkedin wees uit dat je de berichten niet collectief kunt verwijderen. Een geluk bij een ongeluk want zo ben ik er eens rustig voor gaan zitten. En heb ik alle berichten nog eens doorgekeken en velen nog beantwoord of opgepakt.

En warempel, daar werden oudere en goede contacten met bekenden weer aangehaald. Dat was soms leuk om te zien, met sommigen ben ik weer in gesprek. En dat betekent ook weer aandacht en zelfs afspraken. Dat is toch een mooie vorm van netwerken, niet?

Dus mijn advies aan jou. Schoon nu eens een keer je Linkedin in-box op?

Linkedin tip: inbox opschonen! - buttons_linkedin_nieuwe_stijl

Kijk in Linkedin even naar je berichten box. Dat is de te button van links bovenaan je Linkedin pagina’s. En vaak staat bij je berichten box een rood cijfer, het aantal nog openstaande berichten.

Want veel deelnemers aan mijn trainingen en coaching, of mensen die ik spreek, zijn zich vaak niet eens (meer) bewust van die berichten box. Vaak geen tijd of aandacht aan besteedt, soms onbekend. En soms ook door Linkedin e-mails geen aandacht aan besteedt. Dus schoon nu eens een keer je Linkedin in-box op?

Laat je dus maar eens verrassen, loop er eens doorheen. Neem de tijd, maak weer contact. Wie weet wat het je kan opleveren, voor mij was het de bestede tijd al meer dan waard Linkedin tip: inbox opschonen! - smiley-wink

Klik hier wat ik met Linkedin voor jou kan betekenen...

Tot de volgende keer voor meer Linkedin advies en tips&trucs.

 

Linkedin tip: inbox opschonen! - maak_vrijblijvend_een_afspraak_athoning

Met vriendelijke online groet,

Linkedin tip: inbox opschonen! - dsc_4386

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl
info@athoning.nl

Inschrijven Nieuwsbrief  

#linkedin

 

Nieuws

Pagina's