Linkedin tip: Ik herken die persoon van de profielfoto helemaal niet!

Linkedin tip: Ik herken die persoon van de profielfoto helemaal niet! - anton_profielfoto_linkedin

Ik herken die persoon op de foto helemaal niet!

(I.v.m. privacy deel ik geen profielfoto’s van anderen!)

Het valt me steeds meer op, mensen die op Linkedin een oude of gedateerde profielfoto gebruiken. En dus een mooi onderwerp om hier eens op in te gaan.

Een profielfoto op Linkedin is onmisbaar en vaak doorslaggevend voor contact. Daarom juich ik een profielfoto ook toe, je wordt daardoor gewoon veel vaker bekeken. En nog belangrijker, men neemt je serieus.

Maar zorg dan ook voor een foto die ook laat zien hoe je nu ook werkelijk bent. En hoe je er nu uitziet. Want soms zie ik foto’s waarvan je al bijna kunt raden dat deze gedateerd zijn. Dat haal je o.a. uit de profielteksten. Of gewoon omdat je die mensen kent 😊

Het is zelfs zo dat ik mensen leer kennen waarbij je direct kunt zien dat zijn of haar profielfoto gewoon niet meer van deze tijd is.

Waarom blijft die oude profielfoto dan staan?

Misschien is het een drempel of zelfs schaamte. Misschien heb je nog geen actuele aantrekkelijke foto. Maar houd er rekening mee dat veel mensen dit zien en merken.

Het kan zelfs zo extreem zijn dat je het idee hebt met een ander van doen te hebben. Ik had laatst zo’n kennismaking met iemand via Linkedin waarvan ik echt ging twijfelen of het die persoon was waar ik mee had afgesproken. Dat vond ik best raar. Het valt met mij gewoon steeds meer op!

Interesse in Linkedin LinkedIn mogelijkheden en LinkedIn support?

Neem hier contact met mij op.

 

Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor LinkedIn

www.athoning.nl
info@athoning.nl

 

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven m.b.t. mijn bedrijf atHoning en op het gebied van Internet, Social Media en specifiek LinkedIn?

Schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief?
Alvast mijn dank.

 

#LinkedIn #profielfoto