Linkedin tip: doelstelling!

Linkedin tip: doelstelling! - linkedin_23

Linkedin tip: persoonlijkheid en doelstelling 

Onder de titel “Zet Linkedin optimaal in” wil ik de komende tijd jou graag verder informeren en inzicht geven in de mogelijkheden van en met Linkedin. Regelmatig zal ik een tip, ervaring, advies of onderdeel de revue laten passeren.

Linkedin is tegenwoordig het Social Media platform voor de zakelijke markt. Vaak gekenmerkt als een B2B (Business to Business) kanaal. Een omgeving waar veel ondernemers en professionals elkaar zoeken en vinden. Maar ook een omgeving waar veel werknemers en werkzoekenden intensief aanwezig zijn.

De afgelopen jaren heb ik veel ondernemers, werknemers, zelfstandige professionals en werkzoekenden mogen begeleiden, coachen en trainen.

Bijna allemaal zijn ze aangenaam verrast en verbaasd dat Linkedin voor hen veel mogelijkheden biedt. Mogelijkheden die ze nog niet kennen of welke onderbelicht waren. En velen waren ook overtuigd dat je dit er “niet even bij doet”!

Mijn ervaring en conclusie is dat Linkedin vooral resultaten brengt als je bewust en overtuigd bent van de volgende 2 factoren:

  1. Je persoonlijkheid (“laat zien wie jij werkelijk bent, wees authentiek en kom uit je comfort zone”)
  2. Je persoonlijke doelstelling (“weet wat jij precies met Linkedin wilt bereiken, waar ga jij het voor inzetten en hoe pak je dat aan”)

 

Mijn eerste advies is dan ook:

Laat je persoonlijkheid op Linkedin zien en gelden en ga vooral doelgericht te werk!

Tot de volgende keer.

Linkedin tip: doelstelling! - maak_vrijblijvend_een_afspraak_athoning

Met vriendelijke online groet,

Linkedin tip: doelstelling! - dsc_4386

Anton Honing
atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl
info@athoning.nl

Inschrijven Nieuwsbrief 

#linkedin

  

Nieuws

Pagina's