LinkedIn is toch geen Facebook of?

LinkedIn is toch geen Facebook of? - linkedinfacebook1

LinkedIn is toch geen Facebook of?

Weer kreeg ik hier van iemand uit mijn netwerk een opmerking over, de vervuiling van zijn tijdlijn met berichten die volgens hem niet op Linkedin thuishoren. En waar die persoon zich steeds meer aan begint te ergeren. Zeg maar in de categorie "hoog Facebookgehalte" hoewel je daar ook voorzichtig mee moet zijn omdat het erg persoonljik en subjectief is, niet?

Maar ik vond de opmerking niet vreemd en soms ook terecht als ik zie wat voor soort berichten er in je eigen tijdlijn/feed verschijnen. Denk aan vakantiefoto's, oproep tot woonruimte, verkopen van je eigen auto, raadsels en weekendgroeten.

Het is niet mijn bedoeling om een waardeoordeel uit te spreken of dit te veroordelen. Want nogmaals, wie bepaalt wat onder Facebook of Linkedin valt, wat is voor iemand zakelijk of privé?

Maar het blijft de gemoederen wel bezig houden, ik denk dat de meesten dit wel herkennen. Dus mijn advies is om hier in ieder geval alert op te zijn en elke keer een afweging te maken of een item/bericht eerder onder Facebook of Linkedin valt. Of wellicht beide!

 

Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor LinkedIn

www.athoning.nl
info@athoning.nl

 

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven m.b.t. mijn bedrijf atHoning en op het gebied van Internet Marketing, Content Beheer, Social Media, Social Selling en vooral LinkedIn?

Schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief?
Alvast mijn dank.