Linkedin aanbod: training (incompany)

Linkedin aanbod: training (incompany) - linkedin23_-_kopie

Een Linkedin training binnen of voor jouw bedrijf?

Wil jij met of voor jouw medewerkers binnen jouw bedrijf, organisatie, stichting of vereniging een Linkedin training organiseren en volgen? Of samen met een aantal bekende collega ondernemers bij iemand in bedrijf of op kantoor?

Dan ben jij bij mij (atHoning) aan het juiste adres. Ik ben een Linkedin trainer die diverse Linkedin trainingen op verschillende niveau's aanbiedt. 

Mijn Linkedin trainingen zijn bestemd voor ondernemers, directie, werknemers, zelfstandig professionals. Bijna iedereen kan bij mij een Linkedin training volgen. 

Ik bied twee diverse Linkedin trainingen aan, eentje voor de meer beginnende Linkedin gebruiker en eentje voor de meer ervaren gebruiker. Als basis ga ik uit van mijn eigen kapstokken "vaas" en "paob". Dit hanteer ik zowel in mijn Linkedin trainingen als coaching.

De Linkedin training kan ook worden afgestemd op je persoonlijke voorkeur en je doelstellingen. De focus lig op branding, marketing en acquisitie. Gericht op meer business.

Linkedin aanbod: training (incompany) - linkedin_workshop_bijlesgevers_bvk_groep_druten_29062018De training of workshop duurt 1 dagdeel van 3 uur. Ik bied eeen training voor beginners/starters met Linkedin als voor de meer gevorderde Linkedin gebruiker. Het is voor bedrijven mogelijk om deze 2 trainingen af te nemen. Met veel eigen oefening, veel doen.

Mijn voorkeur gaat uit naar kleine groepen tot max. 6 á 8 personen. Grotere groepen zijn mogelijk maar dan graag in overleg.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en om je in te schrijven, klik hier.

 

 Linkedin aanbod: training (incompany) - maak_vrijblijvend_een_afspraak_athoning

 

Met vriendelijke online groet,

Linkedin aanbod: training (incompany) - dsc_4386

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl
info@athoning.nl

 

Inschrijven Nieuwsbrief 

 

 #linkedin

 

Nieuws