Linkedin aanbod: (Social) Selling

Linkedin aanbod: (Social) Selling - linkedin_28_-_kopie

Wil jij ook meer klanten via Linkedin?

Een ondernemer of zelfstandig professional wil altijd nieuwe klanten vinden. En daarvoor is Linkedin uitermate geschikt.

Maar dan moet je wel de weg weten binnen LinkedIn. En wil jij meer klanten dan dien je met een krachtig profiel de basis te leggen voor Linkedin Selling

Verkopen (Selling) via Linkedin kan op een directe manier (Cold), een indirecte manier (Lauw) of zelfs via het opbouwen van een relatie (Warm). Dat laatste wordt ook wel Social Selling genoemd. 

Het uiteindelijke doel is verkopen. Je wilt met je bedrijf en product/dienst in beeld komen bij je doelgroep. En deze doelgroep overtuigen en aan je binden. Om van daaruit aan tafel te komen of een conversie te doen. Bij voorkeur via je website. 

Daarom is het belangrijk om via Linkedin slim in te spelen op hoe je contacten kunt benaderen. Zowel bestaande als nieuwe contacten. En hoe deze contacten ook op een slimme en persoonlijke manier aan je bedrijf te binden. Met als doel het verkopen, de Selling

Linkedin Selling is een moderne, krachtige en eenvoudige manier om je doelgroep uit te breiden. Gericht uit te breiden. Waarbij je doel (in dit geval Selling) en je persoonlijke karakter de basis zijn hoe jij dat gaat oppakken en inrichten. 

En hier wil ik je graag in begeleiden en ondersteunen. Via training, coaching of via maandelijks support. Diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar. Ik pas zelf Linkedin Selling slim en effectief toe voor mijn bedrijf atHoning. En daarmee wil ik een voorbeeld zijn voor jou. Het heeft mij al veel opgeleverd.

Wil je meer weten over mijn LinkedIn support, klik dan hier.

 

Linkedin aanbod: (Social) Selling - maak_vrijblijvend_een_afspraak_athoning

Met vriendelijke online groet,

Linkedin aanbod: (Social) Selling - dsc_4386

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl
info@athoning.nl

 

Inschrijven Nieuwsbrief 

#linkedin #social selling

 

Nieuws

Pagina's