Linkedin aanbod: een bedrijfsscan?

Linkedin aanbod: een bedrijfsscan? - linkedin_28_-_kopie

Laat je bedrijf eens doorlichten?

Onlangs heb ik voor een bedrijf een algehele Linkedin scan mogen doen. Inventariseren of/welke medewerkers op Linkedin zitten en hun profiel een Quickscan voorzien van een profielscore mogen geven. Inventariseren hoe dit bedrijf verder op Linkedin actief is. Met de opdracht om te analyseren hoe hier meer uit te halen!

Een traject wat veelal op afstand kan gebeuren en een korte doorlooptijd heeft. Waarmee inzicht wordt verkregen in de huidige Linkedin marketing status. Maar vooral waar nog kansen liggen om dit, door strategische inzet van Linkedin, te optimaliseren en verbeteren.

Want veel bedrijven hebben hier weinig tot geen zicht op. En weten of zien vaak niet welke kansen dit kan bieden. Het zou toch prachtig en krachtig zijn als (bijna) alle medewerkers je bedrijf of organisatie op Linkedin (en wellicht overige Social Media) kunnen vertegenwoordigen, niet?

Daar kan bijna geen andere marketing tegenop en qua tarief is het zeer aantrekkelijk. 

Daarnaast biedt deze Bedrijfsscan mogelijkheden om je medewerkers daarna gericht te gaan trainen in kleine of grote groepen. Of individueel te begeleiden. Om met Linkedin meer uitstraling, meer bekendheid en een groter bereik te verkrijgen. Vooral gericht op je doelgroep en relaties.

En tevens met de mogelijkheid om het structureel onder de aandacht te houden d.m.v. een onderhoudscontract (in overleg nader af te stemmen).

Wil jij ook je bedrijf eens laten doorlichten?
Benieuwd hou jij en jouw medewerkers op LinkedIn zitten?

Linkedin aanbod: een bedrijfsscan? - maak_vrijblijvend_een_afspraak_athoning

Met vriendelijke online groet,

Linkedin aanbod: een bedrijfsscan? - dsc_4386

Anton Honing
atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl
info@athoning.nl

Inschrijven Nieuwsbrief 

#profiel 

 

Nieuws