Linkedin aanbod: coaching

Linkedin aanbod: coaching - linkedin_fun2

Linkedin coaching, Linkedin individuele begeleiding > 1 op 1 aandacht

Linkedin aanbod: coaching - linkedin_23

De afgelopen jaren heb ik naast het verzorgen van Linkedin trainingen en workshops ook veel mensen 1 op 1 mogen coachen met LinkedIn.

Vaak zelfstandig ondernemers, directeuren, eigenaren en leidinggevenden. Maar ook werknemers die binnen hun bedrijf voor zichzelf en bedrijf meer uit Linkedin willen halen. Op alle niveaus zijn er mogelijkheden.

Linkedin coaching en Linkedin individuele begeleiding, staat helemaal in het teken van 100% persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Mijn Linkedin coaching heeft vaak plaats gevonden bij de klant thuis of op kantoor. Vooral in een vertrouwde of privé omgeving geeft het een meer ongedwongen en ontspannen manier van werken. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er een sterke Internet verbinding aanwezig is. En een rustige plek op kantoor of bedrijf. En met de uitdaging om niet gestoord of afgeleid te worden.

Mijn Linkedin coaching en Linkedin individuele begeleiding heeft als doel om samen op een prettige, intensieve en gestructureerde wijze Linkedin kennis en vaardigheden over te dragen. Waarbij het doel van de klant, in samenhang met zijn persoonlijke voorkeuren, leidend zijn. Samen, naast elkaar, met ieder de eigen Linkedin is een manier om veel uit Linkedin te halen. Met veel interactie en een flink tempo ga ik met jou samen het optimale resultaat behalen.Linkedin aanbod: coaching - personal_branding_plaatje_31_-_kopie

Ik bied diverse vormen van Linkedin coaching aan, vooral vaak afgestemd met jou als klant. Als basis ga ik uit van mijn eigen kapstokken "vaas" en "paob". Dit hanteer ik zowel in mijn Linkedin trainingen als coaching.

De individuele begeleiding kan variëren van sessies van minimaal 3 uur tot zelfs 6 of 9 uur (1 tot 3 dagdelen).
Van beginners met de start van een Linkedin profiel tot gevorderde gebruikers die alle ins&outs van Linkedin leren kennen voor meer business.


 Linkedin aanbod: coaching - linkedin_17_-_kopie

 

Wil jij ook een Linkedin coaching of Linkedin individuele begeleiding dan sta ik graag voor je klaar. Als personal Linkedin trainer is mijn ervaring, en die van mijn klanten, dat met deze individuele begeleiding en ondersteuning het meeste rendement wordt behaald.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

Ik kom graag naar jouw bedrijf of kantoor (ook thuis) toe of regel zelf een geschikte locatie als dat je voorkeur heeft.

Linkedin aanbod: coaching - maak_vrijblijvend_een_afspraak_athoning

Met vriendelijke online groet,

Linkedin aanbod: coaching - dsc_4386

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl

info@athoning.nl

#linkedin #coaching

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven, schrijf je hier in voor mijn Nieuwsbrief?

 

Nieuws