Linkedin aanbod: coaching voor werkzoekenden en werknemers!

Linkedin aanbod: coaching voor werkzoekenden en werknemers! - linkedin_coaching_karin_thuis

Linkedin aanbod: coaching voor werkzoekenden en werknemers!

Linkedin coaching, Linkedin individuele begeleiding > 1 op 1 aandacht

De afgelopen jaren heb ik naast het verzorgen van Linkedin trainingen en workshops ook veel werkzoekenden en werknemers 1 op 1 mogen coachen met LinkedIn.

Linkedin aanbod: coaching voor werkzoekenden en werknemers! - socialmedia_coaching_saskia_thuis_door_antonVaak werknemers die boventallig zijn verklaard of door een reorganisatie of sanering weg moeten. Overigens iets wat ik ook zelf als medewerker heb ervaren. Ik voel dit dus aan!

Maar ook werknemers die voor zichzelf meer uit Linkedin willen halen. En hiermee aan hun loopbaan en carrière werken. Want zij zien dat online netwerken via en met Linkedin kansen kan bieden. Kansen op die nieuwe of andere baan.

Linkedin coaching en Linkedin individuele begeleiding, staat helemaal in het teken van 100% persoonlijke aandacht en begeleiding

Als personal Linkedin trainer is mijn ervaring, en die van mijn klanten, dat met deze individuele begeleiding en ondersteuning het meeste rendement/resultaat wordt behaald.

Mijn Linkedin coaching vindt meestal plaats bij de klant thuis. In een vertrouwde of privé omgeving geeft het een meer ongedwongen en ontspannen manier van werken. En je wordt niet gestoord door collega’s. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er een goede Internetverbinding aanwezig is.

Mijn Linkedin coaching en Linkedin individuele begeleiding heeft als doel om samen op een prettige, intensieve en praktische manier Linkedin kennis en vaardigheden over te dragen. Waarbij het doel van de klant, in samenhang met zijn persoonlijke voorkeuren, leidend zijn.

 

Samen, naast elkaar, met laptops, is de manier om veel uit Linkedin te halen. Met veel interactie en een flink tempo ga ik met jou samen het optimale resultaat behalen. Gericht op je loopbaan en baan.

De individuele begeleiding kan variëren van sessies van minimaal 3 uur tot zelfs 6 of 9 uur (1 tot 3 dagdelen). Maatwerk dus.

Soms kan het zelfs van je loopbaan- of outplacement budget af. Dat maakt het nog interessanter om mij in te huren 😊

Linkedin aanbod: coaching voor werkzoekenden en werknemers! - linkedin_coaching_astrid_door_anton

 

Wil jij ook een Linkedin coaching of Linkedin individuele begeleiding dan sta ik graag voor je klaar.

Linkedinnen? Ik kom liever naar je toe?

 

Met vriendelijke online groet,

Linkedin aanbod: coaching voor werkzoekenden en werknemers! - linkedin-aanbod-coaching-voor-werkgever-werknemer-of-ondernemer-dsc_4386

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl

info@athoning.nl

#linkedin #coaching

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven, schrijf je hier in voor mijn Nieuwsbrief?