Linkedin aanbod: coaching voor werkgever, werknemer of ondernemer!

Linkedin aanbod: coaching voor werkgever, werknemer of ondernemer!   - antonroblinkedincoaching26012018

Linkedin coaching, Linkedin individuele begeleiding > 1 op 1 aandacht

 

De afgelopen jaren heb ik naast het verzorgen van Linkedin trainingen en workshops ook veel bedrijven, ondernemers en werknemers 1 op 1 mogen coachen met LinkedIn.

Vaak zelfstandig ondernemers, directeuren, eigenaren en leidinggevenden. Maar ook werknemers die binnen hun bedrijf voor zichzelf en bedrijf meer uit Linkedin willen halen. Of aan hun loopbaan willen werken. Ook werknemers die boventallig zijn.

Linkedin coaching en Linkedin individuele begeleiding, staat helemaal in het teken van 100% persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Als personal Linkedin trainer is mijn ervaring, en die van mijn klanten, dat met deze individuele begeleiding en ondersteuning het meeste rendement/resultaat wordt behaald.

Linkedin aanbod: coaching voor werkgever, werknemer of ondernemer!   - linkedincoachinghilversum30102017hwsMijn Linkedin coaching vindt meestal plaats bij de klant thuis of op kantoor. In een vertrouwde of privé omgeving geeft het een meer ongedwongen en ontspannen manier van werken. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er een goede Internetverbinding aanwezig is. En een rustige plek op kantoor of bedrijf. Met het verzoek om niet gestoord of afgeleid te worden.

Mijn Linkedin coaching en Linkedin individuele begeleiding heeft als doel om samen op een prettige, intensieve en praktische manier Linkedin kennis en vaardigheden over te dragen. Waarbij het doel van de klant, in samenhang met zijn persoonlijke voorkeuren, leidend zijn.

Samen, naast elkaar, met laptops, is de manier om veel uit Linkedin te halen. Met veel interactie en een flink tempo ga ik met jou samen het optimale resultaat behalen. Gericht op je business en doelstellingen.

De individuele begeleiding kan variëren van sessies van minimaal 3 uur tot zelfs 6 of 9 uur (1 tot 3 dagdelen). Maatwerk dus. 

 

Wil jij ook een Linkedin coaching of Linkedin individuele begeleiding dan sta ik graag voor je klaar.

Linkedinnen? Ik kom liever naar je toe?

 

Met vriendelijke online groet,

Linkedin aanbod: coaching voor werkgever, werknemer of ondernemer!   - dsc_4386

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl

info@athoning.nl

#linkedin #coaching

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven, schrijf je hier in voor mijn Nieuwsbrief?

 

Nieuws