Linkedin aanbod atHoning

Linkedin aanbod atHoning - linkedin_for_business_athoning

Haal samen met mij meer uit Linkedin?

Training, coaching, scan, support en presentatie... 

Ik tref nog steeds ondernemers, medewerkers en werkzoekenden die niet of nauwelijks op Linkedin actief zijn. En velen die wel een profiel hebben maar er verder weinig uit halen. Dus niet echt actief of zelfs passief zijn. Een selecte groep is wel actief maar zweeft vaak doelloos rond of pakt het niet krachtig of slim genoeg op.

Jammer, een gemiste kans. Want het doelgericht en krachtig persoonlijk inzetten van Linkedin kan veel opleveren. Als basis dien je natuurlijk een sterk profiel neer te zetten, ik gebruik daar de term “VAAS” voor.

Maar daarna begint het spel, dan komt het erop neer dat je zichtbaar gaat worden. Door veel te netwerken en contacten, door actief om te gaan met berichten. Door het slim inzetten van de mogelijkheden die Linkedin kan bieden. Denk aan zoeken, volgen, bloggen, instellingen, groepen etc.

Want hiermee wil je ook herkenbaar zijn en vindbaar worden. Want Linkedin is eigenlijk branding en marketing. Het gaat om een krachtige mix tussen je sterk positioneren (profiel) en je slim aanbieden (marketing). Het één staat niet los van het ander, dat wordt vaak onderschat!

Zet jou en/of je organisatie als merk goed neer en kom positief en krachtig in beeld bij je doelgroep. Met als grote uitdaging om het dan vol te houden. Want zakelijk netwerken via Linkedin is niet iets wat je er even bij doet. En je focus ligt niet op korte maar op lange termijn doelstellingen. Pleeg dus ook onderhoud!

Linkedin is te in te zetten op en voor diverse doelen zoals meer naamsbekendheid, een groot netwerk, kennis verzamelen, een baan zoeken/vinden, klanten onderhouden en nieuwe klanten zoeken/vinden. Vaak ligt de focus op een baan of klanten, iets wat niet vanzelf gaat maar waar een doel, tactiek achter moet zitten. Met veel inzet, durf en creativiteit. Kom uit je comfort-zone, grijze muizen op Linkedin zijn er jammer genoeg veel te veel!

Werk aan je branding en je marketing, met het krachtig inzetten van Linkedin.

En daar kan ik je adviseren, begeleiden en ondersteunen. Ik bied de volgende mogelijkheden:

  1. Linkedin training : bij voorkeur in een (kleine) groep
  2. Linkedin coaching : 1 op 1 begeleiding
  3. Linkedin presentatie : voor groepen medewerkers, bedrijven of professionals
  4. Linkedin scan : profielen en/of pagina onder de loep nemen
  5. Linkedin onderhoud : in overleg diverse mogelijkheden tot structurele ondersteuning

 

Linkedin aanbod atHoning - maak_vrijblijvend_een_afspraak_athoning

 

Vraag gerust eens meer informatie op over de mogelijkheden, ik hoor het graag. En ik ben hier flexibel in, maatwerk is zeker mogelijk.

 

Linkedin aanbod atHoning - linkedin_17_-_kopie

Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor Linkedin

www.athoning.nl
info@athoning.nl

 

Inschrijven Nieuwsbrief 

 

#linkedin #marketing #branding #profiel

Nieuws

Pagina's