Korte Linkedin tip: Linkedin pagina met nieuwe aanvullingen!

Korte Linkedin tip: Linkedin pagina met nieuwe aanvullingen! - linkedin_tips

Veel bedrijven zetten geen bedrijfspagina in of doen er relatief weinig mee. Tenslotte moet het meegenomen worden in je online Social Media strategie maar er moet ook mankracht en aandacht voor zijn. En daar zit vaak de bottleneck.

Linkedin besteedt in ieder geval steeds meer aandacht aan de bedrijfspagina en komt regelmatig met verbeteringen en aanvullingen. Iets waar vee bedrijven behoefte aan hebben, de bedrijfspagina is tenslotte toch je visitekaartje (met je medewerkers) op Linkedin.

Interessante en aantrekkelijke aanpassingen die nu zijn/worden doorgevoerd. Zie hieronder een paar aanpassingen die je mee kunt nemen en toe kunt passen:

 

 

  • Promoot je bedrijf met een extra sterke korte tekst in de header, zie voorbeeld bij mij ("jouw partner in ........... marketing")
  • Neem ook de button "website bezoeken" mee in je promotie ("naast de button Volgen)

 

Korte Linkedin tip: Linkedin pagina met nieuwe aanvullingen! - athoning_bedrijfspagina_linkedin_extra_veld_bedrijfsnaam_promotie

 

  • Het menu op je pagina is uitgebreid met het tabblad Contentsuggesties. Wellicht kun je hier sneller zoeken naar voor jou interessante en relevante content (nieuws, artikelen en berichten).

Korte Linkedin tip: Linkedin pagina met nieuwe aanvullingen! - athoning_bedrijfspagina_linkedin_aanpassen_menu

Linkedin is het online Social Media platform voor zakelijk netwerken dus doe je voordeel met een aantrekkelijke, relevante en vooral goed gevulde bedrijfspagina/company page.

 

Vriendelijke groet,

Anton Honing

"onine meerwaarde met Linkedin"