InMails LinkedIn, alleen voor premium accounts!

InMails LinkedIn, alleen voor premium accounts! - linkedin-3152182_340

InMails LinkedIn, alleen voor premium accounts!

InMails, voor velen nog een onbekend fenomeen. Vooral voor Linkedin gebruikers met een gratis account. En dat hebben de meeste mensen. Vaak worden InMails ook wel betaalde mails genoemd, nog steeds een beetje een vage omschrijving. InMails zijn er niet voor gratis accounts.

Met een InMail kun je direct berichten verzenden naar Linkedin gebruikers waar je geen connectie mee hebt. Ook kun je meer tekst gebruiken, het wordt dan ook vaak gezien als een uitgebreide uitnodiging. Maar dan aan iedereen, ook 2e en 3e graad connecties.

Bij een premium (betaald) account zitten een aantal InMails in het abonnement. Per maand kun je deze dus gebruiken. Je kunt bij enkele premium accounts ook InMails erbij kopen. Iets wat niet echt goedkoop is, zie print-out hieronder.

(En blijkbaar kun je InMails ook niet met elk premium account kopen en ben je gebonden aan je abonnement!)

InMails LinkedIn, alleen voor premium accounts! - inmail_printout_kopen

Je hebt een specifieke hoeveelheid InMail-tegoed ontvangen op basis van je abonnement. Het aantal beschikbare InMail-berichten vind je boven aan de pagina “Uw account beheren”.

Dus InMails zijn niet voor gratis accounts te gebruiken en te kopen. Je hoeft echter geen InMail te gebruiken om berichten te verzenden naar je eerstegraads connecties. Dit kan via de optie Bericht Verzenden in de profielen van je 1e graad connecties.

 

Vriendelijke groet,

Anton Honing

"onine meerwaarde met Linkedin"