Hoe sterk zijn de LinkedIn profielen van jou en je medewerkers/collega’s?

Hoe sterk zijn de LinkedIn profielen van jou en je medewerkers/collega’s? - linkedin23_-_kopie

Ben jij of is jouw bedrijf of organisatie al op de hoogte van mijn aanbod voor een Quick profielscan?

De afgelopen jaren heb ik veel LinkedIn profielen gezien die voor verbetering vatbaar waren en zijn. Of waar nog veel meer uit te halen was en is. Dat is de reden waarom ik ook een training profieloptimalisatie heb ontwikkeld. Om de LinkedIn profielen naar een hoger niveau te krijgen en sterker, slimmer in te richten.

Onderschat niet dat je LinkedIn profiel de basis is waarmee je zichtbaar wordt en gaat netwerken. Zelfs business mee doen. Denk aan het vinden van klanten, werk of een baan. Aan meer naamsbekendheid en meer contacten.

Het bepaalt dus je persoonlijkheid en profilering (“personal brand”). Mensen beoordelen jou en jouw bedrijf via je profiel in een paar seconden. En dan bepalen ze of ze je profiel verder lezen of afhaken. En je hiermee dus ook de boot kunt missen, ook business!

LinkedIn geeft in je profiel zelf al een profielsterkte aan. Een hoge profielsterkte betekent dat je profiel krachtig overkomt, beter gevonden wordt en vollediger is. Deze is belangrijk.

Maar zelf vind ik deze profielsterkte wat summier. Veel LinkedIn gebruikers kennen deze nog niet of zijn daar niet mee bezig. En je profiel gaat veel verder qua onderdelen en afhankelijkheden. Er zijn meer dingen om rekening mee te houden en daar slim en sterk op in te spelen.

Daarom heb ik zelf een Quick scan voor de Linkedin profielen ontwikkeld. Waarbij ik op meer aspecten, afhankelijkheden en onderdelen let en deze meeneem in mijn scan. Een scan die volledig op afstand zonder inmenging en belasting van je medewerkers/collega’s kan gebeuren.  

Hoe sterk zijn de LinkedIn profielen van jou en je medewerkers/collega’s? - linkedin_23

Mijn LinkedIn profielscan waardeert je profiel op een schaal van 0 tot 10.  Onlangs heb ik deze profielscan bij enkele bedrijven mogen uitvoeren. Een aantal profielen bleken voldoende tot goed te scoren. Echter bleken de meeste profielen nog (erg) laag te scoren. En hiermee dus een grote kans om dit te verbeteren en te optimaliseren.

De score is natuurlijk een middel en geen doel op zich. Maar door diverse aspecten en onderdelen hier aan te stippen en deze te beoordelen ontstaat er meer inzicht en overtuiging dat hier ook veel meer uit te halen is. En daar doen we het voor, een profiel wat volledig, aantrekkelijk, actueel en slim is ingericht en opgezet (iets wat ik overigens “een vaas profiel” noem).

Er is dus veel meer uit je LinkedIn profiel te halen. Ga voor een krachtige opzet, een slimme indeling en een persoonlijke authentieke uitstraling. Laat je profiel anderen verrassen en overtuigen, zorg dat ze op je profiel blijven hangen en niet wegklikken. Ook voor business!

Daarom heb ik een aantrekkelijk aanbod voor jouw bedrijf of organisatie. Tegen een klein tarief per medewerker scan ik de profielen. Zie het als een goede start om meer uit LinkedIn te gaan halen. Een investering die zich terug gaat verdienen.

Laat de LinkedIn profielen van je medewerkers door mij van een Quick scan met een profielscore voorzien. En laten we daarna samen bespreken en bekijken hoe we meer uit LinkedIn kunnen gaan halen. Om LinkedIn in te zetten voor meer business.

Deze scan kan dus op afstand plaatsvinden. Een scan die dus volledig op afstand zonder inmenging en belasting van je medewerkers/collega’s kan gebeuren.

 

Hoe sterk zijn de LinkedIn profielen van jou en je medewerkers/collega’s? - linkedin_for_business

 

Benieuwd naar mijn Quick profielscan en de investering?

Neem hier contact met mij op voor een vrijblijvend voorstel en aanbod voor jouw bedrijf of organisatie om alle LinkedIn profielen te beoordelen.

 

Hoe sterk zijn de LinkedIn profielen van jou en je medewerkers/collega’s? - contact_button_athoning

 

Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor LinkedIn

www.athoning.nl
info@athoning.nl

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven m.b.t. mijn bedrijf atHoning en op het gebied van Internet, Social Media en specifiek LinkedIn?

Schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief?
Alvast mijn dank.

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Pagina's