Hoe goed is jouw Linkedin profiel?

Hoe goed is jouw Linkedin profiel? - hoe_goed_is_jouw_linkedin_profiel_athoning

Ben jij een ondernemer of werknemer op LinkedIn?

En heb jij een idee of jouw LinkedIn profiel wel goed is, misschien worstel je hier al langer mee?

Al jaren maak ik gebruik van een eigen scan om je LinkedIn profiel van een profielscore te voorzien. Een eigen beproefde methode die bedrijven, ondernemers, werknemers, werkzoekenden en studenten een beeld geeft van hun eigen Linkedin profiel.

En dat werkt, ik merk dat men hierdoor getriggerd en nieuwsgierig wordt. Soms ook confronterend. En daardoor meer willen weten. En dat is ook precies mijn bedoeling, ik wil hiermee laten zien dat er voor heel veel mensen op LinkedIn gewoon veel meer uit hun profiel te halen is. Dat er nog veel kansen liggen. En dat het helemaal niet zo moeilijk is. Maar je moet er wel in willen investeren!

Ondernemers, werkgevers en werknemers laten hier dus kansen liggen. Voor meer zichtbaarheid, herkenbaarheid en vindbaarheid. Voor meer business.

Ben jij ondernemer of een medewerker van een organisatie of bedrijf?

Neem dan eens contact op voor de mogelijkheden. Dit kan als zelfstandig ondernemer maar ook voor meerdere collega's. Een tijdje terug heb ik zelfs een onderneming mogen helpen door 75 collega's (individueel) van een profielscan te voorzien. En de resultaten waren verbluffend!

Kom maar op zou ik zeggen, ik bied je dit aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief en maak graag een aanbod op maat voor jouw bedrijf of organisatie.

Klik hier om via het contactformulier op mijn website de profielscan aan te vragen.

Vermeld in het veld Vraag/Opmerking graag even “interesse in een Linkedin profielscan".

Of stuur een e-mail via info@athoning.nl

Whatsappen kan natuurlijk ook via 06-11581126.

 

Hoe goed is jouw Linkedin profiel? - linkedin_profiel_optimalisatie_athoning Hoe goed is jouw Linkedin profiel? - linkedin_scan_klein

 Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
atHoning online meerwaarde voor LinkedIn

 

Klik hier wat ik nog meer met LinkedIn voor jou kan betekenen...

www.athoning.nl
info@athoning.nl

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven m.b.t. mijn bedrijf atHoning en op het gebied van Internet, Social Media en specifiek LinkedIn?

Schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief?
Alvast mijn dank.

#LinkedIn