Gebruik jij hashtags?

Gebruik jij hashtags?  - hashtag-1120301_340

Gebruik jij hashtags?  - knipsel_hashtags_anton_homepage_linkedinSinds kort kun je op je Linkedin Homepage (tijdlijn) de hashtags gebruiken voor het zoeken naar berichten. Vul dit met de voor jou belangrijke en relevante onderwerpen (#) en kijk of je hierover berichten kunt vinden.

Als je je profiel in de Engelse taalinstellinge zet krijg je op je tijdlijn (homepage) een extra optie “Your communities”. Met behulp van de hashtags (#) en zoekwoorden kun je hier zelf voorkeuren instellen. En tevens je belangrijkste onderwerpen vastzetten, oftewel vastpinnen met “pins”!

In de Nederlandse taalinstelling is het bij mij nog niet zichtbaar, ook bij andere Linkedinners heb ik het via Nederlands nog niet gezien!

Tip: zet je belangrijkste onderwerpen/zoekwoorden dus vast ("pinnen").

Ik zie wel een duidelijk verschil in keuze van zoekwoorden, content. Sommige zoekwoorden/onderdelen bevatten veel volgers en berichten, sommige weinig tot zelf niets. Belangrijk om dus de juiste zoekwoorden (woordkeuze) in te stellen!

Wil je meer weten over mijn LinkedIn support, klik dan hier.

 

Met vriendelijke online groet,

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor LinkedIn

www.athoning.nl
info@athoning.nl

 

Heb je ook interesse om op de hoogte te blijven m.b.t. mijn bedrijf atHoning en op het gebied van Internet Marketing, Content Beheer, Social Media, Social Selling en vooral LinkedIn?

Schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief?
Alvast mijn dank.