Content is een krachtige vorm van marketing!

Content is een krachtige vorm van marketing! - collage_test

Content wordt dan ook gezien als een krachtige vorm van marketing, Content Marketing. Hoe krijg ik mijn producten en diensten onder de aandacht in en bij mijn doelgroep en relaties.  

Content is ook een vorm van beheer. Want Content is een continu proces en staat niet stil. Zonder content raak je namelijk uit beeld en val je online niet meer op. Met als gevolg dat je onzichtbaar en onvindbaar wordt. En dat wil je online juist voorkomen, niet? Content dient dan ook slim en sterk beheerd te worden, dan praten we over Content Beheer. Waarbij naast het persoonlijke en menselijke aspect ook gebruikersvriendelijke tools krachtig kunnen bijdragen aan het beheer.

Wat staat er op jouw website aan tekst, afbeeldingen, video’s en foto’s? En op je Social Media kanalen, hoe zijn je profielen en pagina gevuld? Weet je dat überhaupt, is daar ook weleens goed naar gekeken? En ben je ook bezig met het publiceren en delen van berichten en artikelen? Of doe je daar helemaal niet aan?

Kijk nog eens goed naar je Internet activiteiten en specifiek naar je website en Social Media. En hoe ga jij daar om met je Content. Overigens vallen bijvoorbeeld ook een mailing en nieuwsbrieven onder Content, wees daar ook scherp en alert op. En pak het liefst ook breed op, het combineren van verschillende online kanalen en onderdelen brengt juist een krachtige en interessante stroom op gang. Ook wel de “Content Flow” genoemd, een continu proces dus waarbij een content kalender onderdeel van kan uitmaken. Dat is in ieder geval sterk aan te raden.

Content is dus geen hobby of bijzaak, zie het als een vast onderdeel van je bedrijf. En budget technisch gezien zeker interessant t.o.v. de traditionele kosten en investeringen die je nu mogelijk maakt. Wat betaal je nu bijvoorbeeld voor een reclamebord of advertentie in een magazine? Kijk eens of daar een verschuiving mogelijk is. Wellicht zelfs een besparing!

Ben jij dus al bezig met Content, Content Beheer en Content Marketing?

 

Klik hier voor meer informatie.

Content is een krachtige vorm van marketing! - online-marketing-duursport-maak_vrijblijvend_een_afspraak_athoning

 

Met vriendelijke online groet,

Content is een krachtige vorm van marketing! - online-marketing-duursport-dsc_4386

Anton Honing
“atHoning online meerwaarde voor Linkedin”

www.athoning.nl
info@athoning.nl

 

Inschrijven Nieuwsbrief 

 

#content #marketing