Homepage Linkedin

Als je Linkedin slim en sterk inzet, creëer je kansen!

En mijn ervaring is dat veel bedrijven en particulieren daar nog veel kansen laten liggen. Linkedin is een krachtig hulpmiddel om in te zetten voor je zakelijk netwerk en business. Maar je moet het wel zelf doen, het komt niet vanzelf aanwaaien!

Waar kun je Linkedin dan voor inzetten?

 • BRANDING : positioneer jezelf en je bedrijf als een sterk merk, ga voor naamsbekendheid, herkenbaarheid en vindbaarheid,
 • MARKETING : breng je producten en diensten onder de aandacht van je doelgroep,
 • SALES : zoek, vind en bind geïnteresseerde partijen en potentiele klanten,
 • WERVING : kom in contact met potentiele nieuwe kandidaten wanneer je vacatures hebt,
 • NETWERKEN : versterken en uitbreiden van je contacten, vooral in je doelgroep,
 • SOCIAL SELLING : creëer een positief en krachtig imago, deel en geef kennis en informatie, bouw aan fans en ambassadeurs en bind mensen en bedrijven aan jouw bedrijf/persoon.

Voor wie is Linkedin interessant?

Eigenlijk voor iedereen!

En dat is met name afhankelijk van je primaire doelstelling:

 • Zoek je klanten of een baan?

En wat zijn je secundaire doelstellingen:

 • Ga je voor naamsbekendheid of vindbaarheid.
 • Pak je de expert-rol of zoek je uitbreiding van je netwerk.
 • Ga je berichten publiceren of ga je voor het delen?
 • Doe je wel of niet mee in de reacties en discussies?

Voor wie?

 • Grote bedrijven en organisaties
 • MKB-bedrijven
 • Stichtingen en Verenigingen
 • Management
 • Werknemers
 • Zelfstandig ondernemers en MKB.
 • Werkzoekenden
 • Studenten en scholieren

Wat kan ik voor je betekenen?

 • Trainingen : voor kleine en grote groepen
 • Coaching : individuele begeleiding, 1 op 1 naast elkaar
 • Scan : QuickScan van je profiel(en), individueel als voor bedrijven en organisaties
 • Presentatie : intern voor bedrijven/organisaties of voor ondernemersverenigingen, businessclubs en werkzoekenden groepen
 • Beheer : onderhouden van profielen en pagina, uitbreiden van je netwerk
 • Support : een abonnement (maand/kwartaal) waarbij we samen afstemmen waar de behoefte ligt

Sinds 2014 mocht ik veel organisaties, MKB-bedrijven en zelfstandig ondernemers mogen begeleiden en ondersteunen om meer uit Linkedin te halen. Om Linkedin krachtig in te zetten voor hun groei, continuïteit en omzet. Voor meer business dus.

Ook mocht ik veel werknemers, werkzoekenden en studenten trainen en coachen om in beeld te komen voor een nieuwe baan of hun carrière een boost te geven. Linkedin is namelijk zeer krachtig inzetbaar voor je loopbaan en solliciteren. Het is niet voor niets je online CV.

Ik kan hier natuurlijk een heel verhaal schrijven over mijn Linkedin aanpak en prestaties maar dat laat ik liever aan mijn klanten en cursisten over.

 

Spreekt dit je aan, zullen we eens een bakje koffie drinken en kennismaken?

Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking en toelichting. Of neem hier contact met mij op.

 

 

Enkele mooie referenties waar ik erg trots op ben en graag deel:

Anton is een mensgerichte trainer die de vraag achter de vraag herkent. Hierdoor is hij in staat om zowel in een groep, als expert, kennis over te dragen op het gebied van Linkedin.

Dankzij zijn inlevingsvermogen weet hij snel een basis van vertrouwen te leggen en onder andere hiermee zijn klant een stap verder te helpen.

Je krijgt iemand die ontzettend veel kennis en ervaring weet over te brengen op een enthousiaste en inspirerende manier.

Anton is een deskundige en zeer enthousiaste trainer. Op een rustige en toegankelijke manier heeft hij ons de nieuwste ontwikkelingen van LinkedIn bijgebracht. Anton speelt erg goed in op de vraag vanuit het team, is to the point en vooral erg duidelijk. LinkedIn ontwikkelt zich snel en Anton weet de nieuwste ontwikkelingen haarfijn uit te leggen. Een aanrader voor LinkedIn gebruikers!

De training Linkedin van Anton Honing is een goede ondersteuning bij het verkrijgen van een andere job. Via zijn persoonlijke, deskundige en plezierige wijze van doceren is Anton in staat om je snel wegwijs te maken in de wereld van digitaal netwerken. In deze tijd een must om je geschikte baan op de arbeidsmarkt te bemachtigen.

Ik heb Anton leren kennen als een Linkedin expert die goed kan luisteren en inspeelt op wat de klant nodig heeft. Op een prettige en interactieve manier heeft Anton mijn Linkedin kennis sterk verbeterd. Met die kennis heb ik mijn Linkedin profiel en bedrijfspagina naar een hoger plan gebracht.

Afgelopen week heb ik de LinkedIn training voor ondernemers bij Anton gevolgd. Anton geeft met passie zijn kennis door over LinkedIn. Hij is klantvriendelijk, enthousiast over zijn vak en geeft handige tips en trucs zodat de deelnemers zelf ook weten hoe ze LinkedIn optimaal kunnen inzetten voor hun eigen acquisitie. Dank je wel voor de duidelijke uitleg. Ik ga er mee aan de slag.

Op een rustige en toegankelijke manier heeft hij ons de nieuwste ontwikkelingen van LinkedIn bijgebracht. Anton speelt erg goed in op de vraag vanuit het team, is to the point en vooral erg duidelijk. Een aanrader voor LinkedIn gebruikers!

Anton wist met zijn kennis en kunde zeer goed aan te sluiten bij ons kennisniveau en zeker zo belangrijk bij onze wensen. Anton is een inspirerende en zeer gedreven Linkedin specialist en netwerker. Hij wist ons daarmee te stimuleren en te enthousiasmeren. Ook nu nog, na de workshop weet Anton ons via Social Media aan te sporen om actief en alert te blijven in het zakelijk gebruik van Linkedin.

Anton Honing heeft binnen ons kantoor de workshops Linkedin verzorgd. Bij mij vielen de schellen van de ogen, ik had geen idee van de zeer uitgebreide mogelijkheden van Linkedin. Dit alles werd op een duidelijke en rustige wijze uitgelegd. Het was zeer de moeite waard.

Anton heeft mij uitstekend geholpen bij het wegwijs maken op Linkedin en het verbeteren van mijn profiel. Hij geeft niet alleen veel praktische tips over het inrichten van het profiel maar ook over de wijze waarop ik Linkedin zelf kan gebruiken als informatiebron. Hij deed dit op zeer plezierige en heldere wijze en voor mij werkte het prima om "individueel les " te krijgen. Ik kan Anton aanbevelen.

Hoi Anton, er is een (Linkedin) wereld voor me open gegaan! Je bent erg duidelijk in de uitleg, heel behulpzaam en geduldig! Hartelijk dank voor de superfijne coaching!!

Ik heb met Anton zeer goed samengewerkt, hij is betrouwbaar en geeft waar voor je geld! Hij werkt "samen", samen kunnen we iets leren van elkaar, met elkaar. Geeft een kick en werkt inspirerend, zo ben je gauw een paar uur verder…en je hebt een schat aan informatie!

 

Klik hier voor mijn referenties en aanbevelingen.