Homepage Linkedin aanbod werkzoekenden

Op zoek naar een nieuwe baan?

linkedinvooreenbaanZet Linkedin dan slim en sterk in en laat géén kansen liggen.

Linkedin is momenteel erg populair en onmisbaar in het zoeken en vinden van een nieuwe baan. Veel bedrijven en recruiters zoeken in Linkedin naar kandidaten voor hun vacatures. Wist jij dat er inmiddels 7 miljoen Nederlanders een Linkedin account hebben?

Ik heb inmiddels enkele jaren ervaring in het trainen en coachen van honderden werkzoekenden en werknemers om Linkedin krachtig in te zetten. Om in beeld te komen bij potentiele werkgevers en beslissers m.b.t. de vacatures.

Een optimaal profiel en doelgericht profileren en netwerken zijn dus een must om niet buiten de boot te vallen. En meer kans te maken op de gewenste baan.

Mijn aanbod voor werkzoekenden bestaat uit 2 diensten:

  • Individuele coaching

Hier gaan we 1 op 1 met elkaar aan de slag om Linkedin sterk en slim in te zetten voor jouw profilering en zoektocht naar de gewenste baan. Met focus op netwerken en vacatures.

Dit kan op een geschikte locatie maar ook bij jou thuis. Omdat dit laagdrempeliger werkt en gezellig is. En tegen een aantrekkelijk tarief omdat ik geen locatie hoef te huren.

Ook bestaat de mogelijkheid om een werkzoekende uit je netwerk erbij te vragen. Waarbij het tarief nog aantrekkelijker kan worden.

  • Workshop in een groep linkedinworkshop

Je kunt je ook aanmelden voor een Linkedin training/workshop voor werkzoekenden in een groep.

Hier gaan we in een groep met elkaar samen aan de slag om Linkedin sterk en slim in te zetten voor jouw profilering en zoektocht naar de gewenste baan. Met focus op netwerken en vacatures. En veel onderlinge interactie.

Bij voldoende belangstelling regel ik een geschikte locatie in Wijchen of omgeving. Voor deze workshop hanteer ik speciale aantrekkelijke tarieven voor werkzoekenden.

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Voor beide opties geldt dat het tijdstip in overleg gaat (ochtend, middag of avond). 

Neem hier contact met mij op.

 

Met hartelijke groet,

Anton Honing

 

training@athoning.nl

06-11581126