Homepage Linkedin aanbod training en coaching

Aanbod Linkedin training, workshops en coaching.

 

 linkedinsupportwijchen

 

 

 

 

  

 

Bedrijven en organisaties:

Open Inschrijving:
Dit kan via Open Inschrijving, bij voldoende animo plannen we een dag/tijd en stemmen dit verder in overleg af. Workshop duurt 3 uur. Meld je hier gewoon aan.linkedinklantenathoning

Incompany:
Wil je liever een incompany workshop? Dat kan dus op je kantoor of in je bedrijf. Dit is maatwerk, ik stuur je na afstemming een offerte toe.


1 op 1:
Of doe je het liever alleen. Met meer persoonlijke aandacht. Via individuele begeleiding? Ook dit is maatwerk en stemmen we onderling samen verder af. Dit kan in 1, 2 of 3 dagdelen van 3 uur elk.Ik ben flexibel in de planning en tijden. Het kan op een ochtend, middag of avond. Wat ook regelmatig voorkomt is een combinatie, zo gaf ik onlangs een Linkedin incompany workshop bij een bedrijf van 1600-1900 uur, inclusief een lekkere pizza :-)

 

Werkzoekenden/Studenten:linkedinbaanathoning

 

Ook voor werkzoekenden en studenten bied ik Linkedin workshops aan. Of een individuele coaching, voor werkzoekenden kan dat zelfs ook bij je thuis. Verder bied ik regelmatig in samenwerking met stichtingen/organisaties voor werkzoekenden een Linkedin workshop aan.

Ook voor scholen, opleidingen e.d. kunnen studenten (en medewerkers) bij mij terecht voor een Linkedin training/workshop. 

 

Abonnementen:

Nieuw in mijn aanbod, je kunt me ook per maand of kwartaal inhuren voor Linkedin support. Ik kom dan naar jouw bedrijf of kantoor toe en ben een aantal uren of dagen beschikbaar om directie en medewerkers met Linkedin te adviseren en ondersteunen. Dit is maatwerk en altijd in gezamenlijk overleg, ik ben flexibel in de uren en dagen.

 

Laat Linkedin voor jou werken?

Mail me op: training@athoning.nl