Homepage Linkedin aanbod bedrijven en organisaties

OP ZOEK NAAR NIEUWE KLANTEN?

In beeld komen en blijven bij uw doelgroep?

linkedinvoorklanten

Zet Linkedin dan slim en sterk in en laat géén kansen liggen.

Linkedin is momenteel erg populair en onmisbaar voor bedrijve en organisaties om bij je doelgroep in beeld te komen en blijven. 

Ik heb inmiddels enkele jaren ervaring in het trainen en coachen van honderden ondernemers, professionals en werknemers om Linkedin krachtig in te zetten. 

LinkedIn wordt door veel bedrijven en organisaties nog niet of nauwelijks ingezet. En er zijn zoveel mogelijkheden met dit wereldwijde zakelijke netwerk platform. Voor je netwerk, je branding (merk), je marketing, je werving en je acquisitie.

Een optimaal profiel en doelgericht profileren en netwerken zijn dus een must. Voor marketing, sales en acquisitie. Om je bestaande klanten nog meer te binden en nieuwe klanten te vinden. Wist jij dat er inmiddels 7 miljoen Nederlanders een Linkedin account hebben?

 

Mijn aanbod: linkedinworkshopathoning

Open Inschrijving:
Dit kan via Open Inschrijving, bij voldoende animo plannen we een dag/tijd en stemmen dit verder in overleg af. Meld je hier gewoon aan.

Incompany:
Wil je liever een incompany workshop? Dat kan dus op je kantoor of in je bedrijf. Dit is maatwerk, ik stuur je na afstemming een offerte toe.

1 op 1:
Of doe je het liever alleen. Met mee persoonlijke aandacht. Via individuele begeleiding? Ook dit is maatwerk en stemmen we onderling samen verder af.

Presentatie (spreker):
Een presentatie over de Linkedin mogelijkheden voor uw bedrijf, organisatie, businessclub, ondernemersvereniging. Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

Dus bij jij een ondernemer of werknemer, start nu echt eens met LinkedIn voor meer business?

 

Neem hier contact met mij op.

 

Met hartelijke groet,

Anton Honing

 

training@athoning.nl

06-11581126