Homepage KVS

DE KRACHT VAN SYNERGIE (ZOEK ONLINE SAMENHANG)!

Het succes concept is dus veel meer dan een alleenstaande website, dit is een scala aan modulen, die onderling een versterkende kracht hebben. Het ondersteunt en ontzorgt de ondernemer op de meest cruciale onderwerpen. En zo maakt de website winst voor een bedrijf.

De website wordt een leadgenerator of omzetgenerator, i.p.v. een kostenpost.

De “Kracht van Synergie” formule is ontwikkeld voor ondernemers die internet strategisch willen inzetten. Ondernemers die naar de toekomst kijken. Ondernemers die internet er niet "even bij doen".

Daar waar andere ondernemers langzaam van fase naar fase groeien, maakt de ondernemer met “de kracht van synergie” een sprong in de toekomst en kan direct beginnen met strategisch inzetten van internet. 

I.p.v. een losse website, beheer je in “de kracht van Synergie” alle onderdelen, die onderling verbonden zijn met elkaar. 

Een totaalpakket, waardoor uw website of webshop een drijfkracht wordt achter nieuwe klanten en omzet. Zowel voor grote als kleine MKB-bedrijven, ook éénmanszaken!

Klik rechts op de afbeelding voor een impressie (video) over KVS.

 Kracht van Synergie online samenhang

  MULTILEVEL COMMUNICATIE; VERMENIGVULDIG UW MARKETINGKRACHT

 

MAAK EEN (DEEL) VAN JE MARKETINGBUDGET VRIJ!

Want je betaalt nu vaak een behoorlijke prijs voor een goede website. En vaak als losstaand geheel. Met grote kans op extra kosten voor zoekoptimalisatie, voor statistisch inzicht, voor koppelingen naar Social Media en voor beheer van klantgegevens. En vaak ook extra kosten voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven en e-mailings. 

Zet deze investeringen eens op een rijtje, voeg daar ook nog traditionele marketingkosten bij zoals advertenties in bladen, flyers/brochures en reclameborden. En wat levert het nu precies op?

Maak dit marketingbudget eens vrij voor ons KVS-pakket. Of zelfs een deel van je budget. Ik denk dat je tot verrassende conclusies zult komen!

Ik vertel je hier graag meer over. Neem hieronder contact met mij op.

 

 

STRATEGISCH INZETTEN (MET EEN VISIE EN DOEL)

Er is online enorm veel winst te behalen, maar toch blijft het succes vaak achterwege, wegens gebrek aan vindbaarheid, conversie en communicatie. Bedrijfsonderdelen, ook marketing en sales, zijn vaak losse eilandjes. Het is meer dan alleen losse onderdelen. Het gaat om samenhang en afstemming, om integratie. 

Al deze modulen worden als één formule aangeboden en vormen een baan doorbrekend nieuw platform wat inmiddels vele klanten zeer succesvol heeft gemaakt.

De “Kracht van Synergie”, een bewezen succesformule voor ondernemers die internet strategisch willen inzetten. 

Ik vertel je hier graag meer over. Neem hieronder contact met mij op.