Is LinkedIn voor jou als ondernemer of jouw bedrijf nog een drempel?

Afgelopen week proefde ik dit ook weer bij een bedrijf waar ik mee contact kwam. Ze doen er eigenlijk bar weinig mee maar geven wel aan dat ze er meer uit willen halen. Te weinig tijd, geen prioriteit, ontbreken van kennis, weinig budget. Herkenbaar?

Dit heb ik de afgelopen jaren al vaker teruggekregen. En dan jeukt het bij mij om hierop in te springen. Want LinkedIn is een prachtig en krachtig middel om meer kansen te pakken. Voor jouw business. Maar toch laten veel ondernemers, directeuren en managers hier een kans liggen.

En zo moeilijk hoeft het niet te zijn, stap met deze 3 stappen over die drempel:

  1. Bepaal eerst je strategie,
  2. Richt het dan eerst goed in (en optimaliseer),
  3. Wordt dan actief. En nog belangrijker, blijf actief.

Vooral dat laatste is voor veel ondernemers en bedrijven de grote drempel. En als je die drempel niet neemt blijf je achter de feiten aanlopen. En blijf je kansen missen. Voor jouw bedrijf en business. En vergeet dus ook niet om de fundering goed neer te zetten. Veel profielen en pagina’s zijn vaak summier aangemaakt of bevroren. Dat is natuurlijk geen goed visitekaartje, niet?

LinkedIn is een middel om je doelen te bereiken. Denk aan meer naamsbekendheid, vindbaarheid en herkenbaarheid. Aan een groter, sterker netwerk en interactie met je doelgroep. Allemaal redenen om je business een boost te geven. Ik kan je hierbij helpen of ondersteunen. Ook werk uit handen nemen.

Wil je hier meer van weten? En wil je hier hulp bij?
Ik kom graag met je in contact. Mijn support kan uit online en/of offline ondersteuning bestaan. 

Hartelijke groet,
Anton

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is athoning-online-meerwaarde-omslag-artikel-2-1024x305.png
#linkedin #training #coaching #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?