Online/Content Marketing

Content is als olie!

Omdat ik de content-flow als de olie van je bedrijf zie. En onlangs las ik weer dat olie wordt gezien als het zwarte goud.
Lees meer

Content is king!

Content Marketing, vooral succesvol met een sterke Content flow! Content is king.
Lees meer

Succes met de Content Flow!

Je bent online pas echt succesvol met een sterke Content Flow. Een voortdurende stroom van content die je bedrijf slim en krachtig in gaat zetten.
Lees meer

Losse flodders op Social Media?

Het communiceren via Internet en Social Media is niet iets wat je er zo even bij doet. Met losse flodders schieten en soms wat erop zetten. Of helemaal niet.
Lees meer

Heeft jouw bedrijf al Social Media buttons op je website?

Mocht jouw bedrijf nog geen Social Media buttons of knoppen op je website hebben dan raad ik je aan deze toe te voegen.
Lees meer

Meer internet resultaten behalen?

De “Kracht van Synergie” formule is ontwikkeld voor ondernemers die internet strategisch willen inzetten. Ondernemers die naar de toekomst kijken. Ondernemers die internet er niet "even bij doen".
Lees meer

Online marketing = duursport!

Online marketing is succesvol als het strategisch wordt opgepakt en er niet bij wordt gedaan. Online actief zijn is een verandering in denkwijze, een strategische keuze om meer business te genereren.
Lees meer

Content is een krachtige vorm van marketing!

Content wordt dan ook gezien als een krachtige vorm van marketing, Content Marketing. Hoe krijg ik mijn producten en diensten onder de aandacht in en bij mijn doelgroep en relaties.
Lees meer