Homepage IJzersterk

IJZERSTERK: COMMUNICEER MET DE EINDKLANT

Intermix lanceert met grote trost het compleet nieuw marketing-communicatieplatform "IJzersterk". Deze verticale branchesoftware zorgt voor marketingkracht bij zowel de leverancier als de vakhandel. Leverancier en vakhandel slaan de handen ineen en onderstrepen hiermee elkaars krachten.

- De leverancier heeft marketingkracht
- De vakhandel heeft het netwerk

Zowel leveranciers als vakhandelaren hebben een eigen login en kunnen voor eigen doeleinden de volledige kracht van dit all round media platform benutten: e-mailings/ social media/ blogs/ conversie pagina's, sms marketing, rss fees, jaarplanning, campagne samenstellen enz). Het is het meest uitgebreide pakket van nu, zonder dat het moeilijk wordt.

Daarnaast kunnen leveranciers in dezelfde moeite, deze marketingcommunicatie klaarzetten voor de vakhandel.

Het mooie is, dat bij het klaarzetten de volledige huisstijl aangepast wordt naar die van de vakhandel. De vakhandel blijft dus altijd het gezicht naar de eindklant.

communicatie intermix

Wil jij hier meer over weten?

Neem dan contact met mij op.

 

contact athoning

HOE WERKT HET ?

LAAT UW DOELGROEP WETEN DAT U ER BENT!

Met dit platform kunt u snel en efficiënt informatie met eindklanten delen. Het resultaat? Meer bezoekers, meer potentiële kopers en meer betrokkenheid van uw bestaande distributiekanaal. Vanuit een centraal punt regelt u alle vormen van digitale communicatie.

Voor de leverancier is dit een uitgelezen mogelijkheid om de eindklant te bereiken via de vakhandel, zonder dat de vakhandel hoeft in te boeten op identiteit. Geen angst dus dat leveranciers rechtstreeks zaken gaan doen. Middels dit platform biedt u als vakhandel de mogelijkheid het gezamelijk te doen.