Homepage Google vindbaarheid

ONZE UNIEKE GOOGLE MODULE, SIMPEL EN DOELTREFFEND!

Een belangrijk onderdeel voor ondernemers die daadwerkelijk gevonden willen worden op Internet is de Google module. Met je eigen (backoffice) manager zoekterm combinaties invoeren, waarna het systeem geautomatiseerd hiervan een dynamische landingspagina's aanmaakt.

Hiermee sla je de brug tussen de zoektermen die iemand ingeeft op Google en het conversie moment op de website. Wij hebben jarenlange ervaring met SEO-technieken. De website is dan ook standaard Google vriendelijk ingericht en goed vindbaar, maar dat is pas het begin.

Wij hebben een prachtige module hiervoor ontwikkeld welke het verschil maakt. 

Ik vertel je hier graag meer over. Neem hieronder contact met mij op.

contact met athoning 

De landingspagina's zijn de achterdeuren waarop je gevonden gaat worden, de zoektermen die de eindklant invoert in de Google zoekbalk. Je gaat hierbij zitten op de stoel van de klant en bedenkt de zoekwoordcombinaties. Het kost slechts tien minuten om een goede Google pagina te maken, terwijl iedere zoekwoordcombinatie maandelijks structureel gemiddeld enkele bezoekers (volgens statistieken) extra oplevert. Vooral met de slimme inzet via Social Media en e-mailings.

Het systeem genereert zelf geheel automatisch een html Googlepagina in uw huisstijl. Hierbij zijn alle elementen gefocust op de zoekwoordcombinatie.

Daarnaast is het ook mogelijk dat ik deze Google pagina's voor je maak en beheer, hiervoor werk ik met vaste tarieven of met een uren strippenkaart. Ook hier kan ik het werk grotendeels uit handen nemen en voor je doen.

Informeer vrijblijvend eens naar de aantrekkelijke mogelijkheden en tarieven.