Homepage Communicatie

📌 DE COCKPITTER MODULE , BEHEER HIERMEE SLIM EN STERK JE COMMUNICATIESTROOM!

De “Communicatie module”, is een alround communicatie platform, waarin je als ondernemer op een makkelijke manier heel efficiënt communiceert met je doelgroepen. Zowel campagnematig als incidenteel kan je diverse elementen aansturen.

Met deze applicatie kan je mooi balanceren tussen vaste en variabele berichten. Of lage en hoge commerciële berichten. Je geeft de ontvanger interessante informatie met laag commerciële berichten, maar uiteindelijk is vaak het doel om de bezoeker naar een conversie pagina te verleiden met hoog commerciële berichten, zoals bij acties of inschrijfformulieren.

De krachtige wisselwerking tussen interne (medewerkers) en externe (RSS) zorgt een mooie mix en voor de perfecte connectie naar de ontvangers. Vooral naar je doelgroep.

Naast berichten heb je de mogelijkheid om een persoonlijke en aantrekkelijke nieuwsbrief op te stellen. Geheel in je eigen huisstijl en met die content waar jij voor kiest. 

Je nieuwsbrieven kun je collectief of doelgericht versturen. Je kunt ook kiezen voor persoonlijke krachtige nieuwsmailings.

En bij alles geldt, meten is weten.

Klik hier voor de video van de Cockpitter.

 

 

 

Leg de focus op een Content Flow (communicatiestroom van nieuws en berichten)

Met communicatie en content kunnen de meeste ondernemers vaak nog heel veel winnen. Alleen al door structureel online aanwezig te zijn op de verschillende media kanalen, verander je bij de ontvangers, het gevoel en het perspectief. Je zorgt voor meer aandacht, meer roering en reuring (engagement).

Een sterke personal en corporate branding is dan ook essentieel. Ga voor zichtbaarheid, herkenbaarheid en vindbaarheid. Vooral naar je doelgroep. Uiteindelijk draait alles om aandacht (attention).

Laat je communicatie een voortdurend proces zijn. Met een contentflow is er een voortdurende communicatiestroom die je vooraf gaat bepalen en instellen. En waarmee je zowel actueel als naar de toekomst op kunt inspelen.

Een kwestie van lange adem. Zie het als duursport met vallen en opstaan. Met veel discipline, draagvlak en creativiteit. Bij voorkeur breed gedragen binnen je onderneming of organisatie. Van hoog tot laag. Waarbij we wel oog blijven houden voor mogelijke resultaten op korte termijn, vanzelfsprekend!

Ik vertel je hier graag meer over. Neem hieronder contact met mij op.

contact met athoning