Linkedinnen? Ik kom liever naar je toe!

donderdag 17 januari 2019 -

Linkedinnen? Ik kom liever naar je toe!

En dan bedoel ik bij je thuis, op kantoor of op bedrijf.
Offline support met online inzet.

Veel van mijn Linkedin vakgenoten en vakcollega’s zijn online zeer actief met hun aanbod. En mikken hierbij ook op het inzetten van online trainingen en Webinars. Of bieden online op Social Media veel hand-outs, handleidingen, cursussen en overzichten met tips aan. Ik krijg er steeds meer te zien en de keuze is inmiddels enorm breed. Het lijkt af en toe wel een wedstrijdje tussen Linkedin experts. Soms heb ik zelfs het gevoel dat ik door de bomen het bos niet meer zie!

Een bekend netwerkcontact vroeg mij onlangs waarom ik hier niet aan meedoe. Een logische en terechte vraag. Een vraag waar ik ook direct antwoord op kan geven. Ik doe hier niet aan mee omdat ik liever naar je toe kom. Ik geloof namelijk in het persoonlijk begeleiden en ondersteunen op kantoor of bedrijf. Fysiek en offline, op locatie dus.

winstadviseur social media athoningIn de vorm van een training, workshop of coaching (1 op 1). Ook omdat dit meer bij mijn persoon past. Omdat ik als feedback terugkrijg dat ik laagdrempelig, behulpzaam en sociaal ben. Maar ook gedreven, tactisch en deskundig. Een paar reacties:

"Anton heeft ons bedrijf op prettige wijze ondersteund in het creëren van een goede basis voor onze bedrijfs-/merkpagina's op Linkedin. Daarnaast heeft Anton een praktische workshop verzorgd voor een aantal medewerkers ter verbetering van persoonlijke profielen waarbij ook richting gegeven is aan het verder vergroten van het professionele netwerk. We zijn tevreden over het resultaat en we bevelen de diensten van atHoning dan ook van harte aan"

"Hoi Anton, er is een (Linkedin) wereld voor me opengegaan! Je bent erg duidelijk in de uitleg, heel behulpzaam en geduldig! Hartelijk dank voor de superfijne coaching"

"Anton heeft mij uitstekend geholpen bij het wegwijs maken op Linkedin en het verbeteren van mijn profiel. Hij geeft niet alleen veel praktische tips over het inrichten van het profiel maar ook over de wijze waarop ik Linkedin zelf kan gebruiken als informatiebron. Hij deed dit op zeer plezierige en heldere wijze en voor mij werkte het prima om "individueel les " te krijgen. Ik kan Anton aanbevelen"

"Met veel plezier heb ik de workshop Linkedin voor bedrijven op LinkedIn gevolgd bij Anton. Hij is een echte professional met bijzonder veel vakkennis en een enorm netwerk. Zijn enthousiasme en know how hebben mij tot interessante inzichten gebracht. En tevens geleid tot een aanscherping in de communicatiestrategie. Wie behoefte heeft aan meer informatie over LinkedIn zou ik de workshop van Anton zeker aanbevelen"


karin linkedin coaching athoning
En de afgelopen jaren kom ik ook steeds meer bij mensen thuis. Bij zelfstandig ondernemers, zzp’ers, werkzoekenden en werknemers die met hun loopbaan bezig zijn (ook boventalligen). Zo mocht ik deze week weer twee mensen thuis bezoeken. In hun vertrouwde omgeving, laagdrempelig en gezellig. Gewoon met laptops naast elkaar zitten en het praktisch en productief oppakken. Veel persoonlijke interactie, sparren maar vooral doen. En soms ook durven, een drempel over of uit je comfort zone komen. Ik vind het prachtig om te doen en zie direct resultaten. En daar gaat het uiteindelijk ook om. Profileren, netwerken, communiceren om je doel te bereiken.

Ken jij ondernemers, werknemers of werkzoekenden die liever voor deze vorm van begeleiding gaan? Die zoekende zijn met het inzetten van Linkedin. Die hier meer uit willen halen of die worstelen met het gebruik. Of die gewoon door iemand aan de hand genomen willen worden.

Ik hoor het graag want vaak is deze doelgroep ook minder online actief. Soms bijna helemaal niet. En dus ook niet bezig met online cursussen en handleidingen. Die bedrijven en mensen zoek ik dus. Liefst met lekkere koffie en iets lekkers erbij😊

Hartelijke groet,

Anton

linkedin coaching ondernemers

www.athoning.nl
anton@athoning.nl
06-11581126
https://www.linkedin.com/in/antonhoning/


 

 

 

Reageren?

< Terug naar het overzicht