Homepage Anton

atHoning is Anton Honing uit Wijchen (GLD)

Ik kan hier een heel verhaal over mezelf en mijn bedrijf kwijt maar het lijkt me sterker om dit hieronder door mijn klanten en cursisten te laten vertellen, niet?

Klik hier voor mijn referenties.

 

Voor de geinteresseerden dan nog heel even in het kort over mij:

Ik ben Anton Honing uit Wijchen (Gelderland). Geboren in 1966 en sinds 2014 zelfstandig ondernemer na een lang dienstverband bij een grote bank waar ik diverse functies heb vervuld op het gebied van ICT, control, procesmanagement en systeembeheer.

Ik ben een ondernemer, vakman en getrouwde man en vader met veel levenservaring. Zowel zakelijk als privé. Geen "young professional" die in een eigen online wereld leeft en jouw taal niet spreekt. Waar je niet het gevoel hebt geen match mee te hebben. Mijn ondernemerschap en veelzijdige ervaring in diverse functies geven extra meerwaarde. Men geeft vaak aan dat ik een praktijkman ben, iemand die zelf de kneepjes van het vak heeft ontdekt en geleerd. En waarbij ik dit met mijn bedrijf atHoning al jaren met veel energie, passie en plezier toepas.

Mijn achtergrond in de ICT en proceshoek en het werken in een organisatie geeft mij meer body in mijn ondersteuning naar klanten. Want uiteindelijk draait het om interne processen en samenwerking. Daar ligt een basis om je extern krachtig en succesvol naar buiten te laten treden.

Ik zie online niet los van offline, ik ben juist een groot voorstander van persoonlijk contact door elkaar goed te leren kennen. Daarom ben ik ook iemand die in de samenwerking en ondersteuning juist naar je toe komt, die je wil leren kennen en doorgronden. Om zo samen je online identiteit en imago krachtig op te pakken en weer te geven.

Ik ben een sociale, vriendelijke man die mensen en bedrijven graag wil helpen en zijn kennis, vaardigheden en ervaring krachtig wil inzetten en overdragen om jouw bedrijf en organisatie online een flinke boost te geven. Het moet daarbij niet alleen doel- en resultaatgericht zijn maar ook leuk zijn en energie geven. Want het gaat om je merk, je imago en uitstraling op Internet via Social Media en website. En dat moet je doelgroep aanspreken. Als je niet puur en herkenbaar overkomt prikken mensen daar zo doorheen. En dat kunnen we ons niet veroorloven, dat willen we niet?

Wil je meer weten over mijn aanbod en mogelijkheden? Een keer een kopje koffie drinken?Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking en toelichting.

Of neem hier contact met mij op.

 

November 2018: Ik ben een samenwerking gestart met de VLSG groep. vlsg groep athoning

 

Promotie- en informatievideo ONLINE MARKETING (SOCIAL MEDIA/WEBSITE/CONTENT BEHEER) atHoning voor bedrijven en organisaties. 

athoningpromotievideowijchenzomer2017

Klik hier of op de foto voor mijn video.

Promotie- en informatievideo atHoning LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN (management, medewerkers en zelfstandig ondernemers)

 

athoningpromotievideowijchenzomer2015

Klik hier of op de foto voor mijn video.

Linkedin workshop Radboud studenten TFV Nijmegen

anton radboud linkedin workshop

Klik hier of op de foto voor mijn video.

 2018