Homepage Aanbod atHoning en Anton

Aanbod inhuren atHoning en Anton 

 

Beste “eigenaar/directeur/HRM”,

 

Wilt uw organisatie meer uit Internet en Social Media halen?

Mijn naam is Anton Honing en ik help en begeleid ondernemers om meer uit Internet en Social Media te halen.

Hierbij kijk ik vooral naar de lange termijn door alle onderdelen (o.a. website, Social Media, e-mailing) van een onlinestrategie stap voor stap in te richten en uit te bouwen naar een nieuwe onlinemarkt. Waar niet alleen uw huidige maar ook nieuwe klanten actief zijn.

Waarbij online en offline elkaar aanvullen en versterken. Want mijn ervaring is dat een nieuwe opdracht binnenhalen vooral emotie en gunnen is. Dat ontstaat door mensen die zaken doen met mensen.

Hierbij spelen management maar vooral uw medewerkers een zeer belangrijke rol. Als online ambassadeurs van jouw organisatie.

Mijn aanpak en ervaring maken mij tot een professional op het strategisch en operationeel inzetten van een Internet en Social Media strategie. Met oog voor samenwerking met alle partijen. En door verfrissende inzichten en middelen wil ik een bijdrage leveren aan uw online marketingstrategie.

Ik ben creatief, gedreven en ondernemend, en altijd gericht op het realiseren van de doelstellingen van het bedrijf. Iemand die een breed scala aan kwaliteiten en vaardigheden kan inzetten zoals adviseren, implementeren, coördineren, trainen, coachen, motiveren en beheren. Allround en professioneel, dat is mijn meerwaarde.

Wilt u online graag stappen maken?

Om nog sterker aan te haken in ‘Het Nieuwe Ondernemen’ in deze snel veranderende hectische wereld. Waar steeds meer mensen en bedrijven actief zijn.

Online krachtig inzetten om offline in contact te komen. Internet en Social Media bij laten dragen aan meer continuïteit en groei van uw bedrijf.

Want de toekomst is meer en meer digitaal!

Graag wil ik via deze brief mijn diensten aanbieden om met uw bedrijf meer online resultaten te gaan behalen. Ik ben zeer flexibel qua inzetbaarheid en samenwerking. Zowel als ondernemer als medewerker.

Wilt u weten wat atHoning en Anton voor uw bedrijf kan betekenen?

Ik ben graag bereid dit in een persoonlijk gesprek toe te lichten.

Met vriendelijke groet

antonlinkedin

Anton Honing

www.athoning.nl / anton@athoning.nl / 06-11581126