Homepage Referenties Particulieren Linkedin training en coaching

Particulieren Linkedin training en coaching

Verzameling van referenties en aanbevelingen van particuliere klanten en werkzoekenden die ik vanaf mijn start in april 2014 heb mogen trainen en coachen.

"Ik beveel je Anton hierbij aan als een zeer ervaren persoonlijke en deskundige trainer/coach LinkedIn voor groepen en individuen. Hij zou ook heel geschikt zijn voor bedrijfs- en personeelstrainingen LinkedIn."

Bas

---

"Door de tips die ik kreeg van Anton tijdens zijn presentatie/lezing LinkedIn tijdens de bijeenkomst in Beek (het Groeihuis), heb ik nu een baan".

Rene

---

"Anton geeft een wel doordachte LinkedIn training op alle niveaus. Zo is de flow van de training wel doordacht en wordt er prima anticipeert naar het absorptievermogen en kennisniveau van de leerling. Zo was voor mij niet de LinkedIn interface belangrijk maar wel de achtergrond informatie; hoe kun je je het beste profileren in LinkedIn. Deze informatie is niet in de boeken te vinden maar wel via Anton."

Pim

---

"Ik vond de presentatie prima. Je hebt een rustige duidelijke stem. Uiteraard moet de materie je interesseren en dat was het geval. Het is prettig om naar je te luisteren. En even kort interactief is een aanbevelingswaardig. Succes Anton en bedankt."

Gerard

---

"Ik heb met Anton zeer goed samengewerkt, hij is betrouwbaar en geeft waar voor je geld! Hij werkt "samen", samen kunnen we iets leren van elkaar, met elkaar. Geeft een kick en werkt inspirerend, zo ben je gauw een paar uur verder.....en je hebt een schat aan informatie!"  Service categorie: coach, betreffende wegwijs maken LinkedIn.
Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundige, Hoge integriteit"

Rita

---

" De trainer maakt zijn tekst over visie en inhoud (zoals te lezen op zijn website) meer dan waar. Duidelijk ook dat hij een goed opgeleide trainer is. Zijn open attitude, rustige en positieve uitstraling werken goed."

Pieke

---

"het was een leuke ochtend, daar in Beek! Ik heb toch weer wat geleerd. Dank je wel!"

Rene

---

"Bedankt voor de uitleg vanmorgen. Was erg leerzaam."

Sascha

---

"Goede kennis van LinkedIn en duidelijke uitleg. Goede voorbereiding d.m.v. sheets en uitleg op A4 papier en zeer positief dat de cursist mee kan/mag denken wat het ook laagdrempelig maaktZeer mooie en schone locatie om deze training te houden. Geeft gelijk een professionele uitstraling en het gevoel dat het goed wordt aangepakt. "

Pierre

---

"Prima training op uitstekende locatie. "

Theo

---

"In de storm van vragen die LI in persoonlijke presentatie oplevert, is Anton mijn gids, baken en kompas. Nu en voor altijd.  "

---

Henk Jan

---

Anton, hartelijk bedankt voor je technische kennis, waardoor ik de puntjes op de "i" heb kunnen zetten!
De meeste LinkedIn cursussen, leren je de basis items, maar met de kennis van Anton, kom je net dát stapje verder, waardoor je LinkedIn pagina écht af is. "

Ans

---

"Anton heeft mij zeer geholpen met het op weg helpen van Linkedin en kan ik iedereen aanbevelen die gaat netwerken met Linkedin."

Wim

---

"Anton nam écht de tijd voor me om me stap voor stap wegwijs te maken in LinkedIn. Zijn enthousiasme en geduld en zijn professionele houding waarin ook plaats is voor zelfreflectie heb ik tijdens de training als heel prettig ervaren!  Alles werd meteen inzichtelijk en zo werd voor mij de stap om te starten met LinkedIn een stuk gemakkelijker gemaakt en kan ik er nu mijn voordeel mee doen"

Ans

---

"We hebben niet 100% maar 200% geleerd over LinkedIn en netwerken"

Jolanda en Dian

---

"Ik denk dat je een prettige en goede trainer bent voor mensen die nog weinig ervaring hebben met LinkedIn.  De “doe maar gewoon insteek” is dan prima. Ik zal je in ieder geval aanbevelen."

Diny

---