Homepage Privacyverklaring

Privacyverklaring atHoning

Privacyverklaring atHoning (Anton Honing)

IK NEEM DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN IK GA ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

Website: atHoning.nl
Mei 2018

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

OVER MIJ

atHoning.nl wordt beheerd door Anton Honing

Mijn gegevens zijn:
Anton Honing
Diepvoorde 1414
6605 EN Wijchen
KvK: 60281707

WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK ZELF?

Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een gratis weggever hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis) online of offline workshop en/of training of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, word je gevraagd je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Bedrijfsnaam
  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats

WELKE GEGEVENS WORDEN DOOR MIJ GEDEELD?

Ik werk samen met:

Intermix Management uit Sliedrecht

Met Intermix uit Sliedrecht heb ik een verwerkersovereenkomst afgesloten waarbij de uw gegevens online op een veilige en verantwoorde manier worden beheerd en opgeslagen.

Dit betreft de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Bedrijfsnaam
  • IP-adres

Klik hier voor de website van Intermix Management BV.

Tijssen accountants cs uit Malden

Met Tijssen accountants cs uit Malden heb ik een verwerkersovereenkomst afgesloten waarbij de uw factuurgegevens online op een veilige en verantwoorde manier worden beheerd en opgeslagen.

Klik hier voor de website van Tijssen cs

MET WELK DOEL GEBRUIK IK DE PERSOONSGEGEVENS?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven vanuit atHoning.nl. Hiervoor heb ik een keer toestemming gevraagd of heb je mij zelf toestemming gegeven om deze toe te sturen. Nieuwe aanvragen worden via mij per mailformulier ontvangen en in de beheermodule van mijn website (KVS-manager) geregistreerd.
    • Voor nieuwsbrieven kan iedereen zich via een button op mijn website aanmelden.
    • Voor nieuwsbrieven kan iedereen zich via de “Afmelden” button ten allen tijde uitschrijven.
  • Je voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer sla ik in een Excel bestand op als klantenoverzicht.
  • atHoning kan haar klanten informatieve en commerciële aanbiedingen sturen, middels een e-mailing. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen kunt u zich te allen tijde uitschrijven middels de uitschrijf-link, die vermeld staat onder iedere commerciële e-mailing. Mocht u hier problemen mee ondervinden c.q. lukt dit niet, dan kunt u uiteraard altijd ook contact opnemen met beheerder, om dit verzoek op een andere manier in te dienen. 

JOUW GEGEVENS OP ATHONING.NL?

Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen. Je e-mailadres wordt dan meteen uit onze bestanden verwijderd (atHoning en Intermix) en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in de beheermodule van mijn website (KVS-manager). Dit gaat via de servers van Intermix Management uit Sliedrecht. De servers van Intermix zijn gevestigd in Nederland. Meer informatie over het privacy beleid van Intermix vind je op de website van Intermix Management BV.

Ik maak geen gebruik van je gegevens voor advertentiedoelgroepen of betaalde (gesponsorde) content targeting via Social Media.

Ik maak gebruik van een Statistieken overzicht in de beheermodule van mijn website atHoning.nl. Deze aantallen worden verzameld via de beheermodule van mijn website (KVS-manager). Hiervoor geldt het privacy- en cookiebeleid van Intermix Management BV.

Ik maak zelf geen gebruik van Google Analytics.

Ik maak geen gebruik van een webshop of bestellingen via mijn website en gebruik dus geen online betaalpakketten.

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

Mijn website en content beheertool zijn ondergebracht bij Intermix Management uit Sliedrecht.

Voor alle aanvullende informatie over bescherming van persoonsgegevens kunt u meer informatie vinden op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl. Dit is de website van de autoriteit persoonsgegevens.

In geval van het schenden van wet- of regelgeving, waarvan een bezoeker wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die de beheerder heeft verzameld, worden deze, na een goede onderbouwing, overgedragen aan de autoriteiten. Hierna vallen deze gegevens niet meer onder de bescherming van de bepalingen van deze privacyverklaring.

GEBRUIK COOKIES

De beheerder (Intermix) en verwerker (atHoning) werkt met cookies om de website goed te kunnen laten functioneren, alsmede om het gedrag van bezoekers in het algemeen te analyseren ten einde om u een betere service te kunnen geven.

De website van atHoning.nl is ondergebracht bij Intermix en gebruikt dezelfde cookie data en beveiliging.

Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van Intermix Management BV.

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Heb je verder nog vragen over mijn cookies? Neem dan gerust contact met mij/ons op.

SOCIAL MEDIA

Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via Social media. Via mijn website heb ik een koppeling gemaakt naar de onderstaande Social Media kanalen van atHoning.

Ook kunnen er Social Media (share) buttons bij mijn artikelen op mijn website staan.

Van de volgende social media platforms heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

LINKS (hyperlinks/URL)

Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten athoning.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

BEELDMATERIAAL EN AANGEBODEN PRODUCTEN

Aan het beeldmateriaal, behorend bij aanbieding, producten of aangeboden diensten kan geen recht worden ontleend.

BEWAARTERMIJN

De gegevens worden bewaard en gebruikt door de beheerder voor de duur zoals deze bij wet is bepaald

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

RECHTEN

Volgens artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft iedereen het recht tot inzage, rectificatie of het verwijderen van zijn of haar persoonsgegevens of beperking in de verwerking ervan. . Daarnaast heeft iedereen recht op tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt zo’n recht uitoefenen door schriftelijk contact met ons op te nemen via e-mail of brief. 

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via anton@athoning.nl

Toepasselijk recht

Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. De rechtbank van de vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden.

WIJZIGINGEN

Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacy beleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.